上一頁下一頁
發新話題

淡水偉華婦科八爪椅

收藏  |  訂閱
66  10.3k

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-14 18:21 發表 查看引用來源

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70114874&page=1#pid900411282
當年做一轉贵trade成千銀,900人仔夠玩成日

得閒又執幾皮!日日做trade!

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70114874 ...
水货係執一千幾百,北上玩幫補下,去酒吧仔帶囡酒店,足浴囡上酒店,真係洗成千元,
你冇廿萬/月,有幾多萬/月,玩K,靓妹,一次幾千,我冇咁多,我唔充,上去囡錢都四。五百,隻隻生仔閪中出,咁平均後生過咸記中出貨十年
係我的真係幾千,幾萬執到宝,我咬糧十幾年,冇做過義工(我眼中常標旁做義工,佢己有報酬,名譽),做全民检测,十二日有三萬,真唔錯,
有錢唔係盡洗,我的徒置区長大,自细瞓地下,大的瞓走廊尼龍床,衣物一個袋,去打政府工,分到一張碌架床,一個衣柜,好能滿足
由73年股災後蕭條一個18歲若打唔政府工,可能一世工廠仔,由初入政府工發育嘅十八歲由五呎四半年受訓增高到五呎六,亦由一個哨牙仔,磨碌身材滿口牙石到十年後箍完牙,变成一個玉樹臨風,清靚白淨电左毛新紮阿頭
如果同職级现今四萬六,未计DS0A
係话你揾幾萬/月唔係好能多,七六

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-14 18:08 發表 查看引用來源

講實,真係未有叫過路邊雞。
我呢啲幾萬一個月既,係去KTV搵十零歳雞仔去酒店過夜慢慢玩。
吾似你廿萬個月去路邊搵老雞,入房,剝褲,栗硬,上套,老雞除褲,M字腳,瀨蟹,入窿,滑精,除套著褲,俾錢,走人。前後15分鐘。 ...
話揾廿萬/月,老作紅門,我要玩濑閪,中出,最多俾250,係咸記冷板老雞先接,入房,先揸一輪然後大家剝衫褲,栗硬,上套,老雞攤開M字腳,用濕巾抹下隻閪,,用啤酒漱口,瀨蟹,入窿,滑精,除套,濕巾抹能著褲,俾錢,走人。前後10分鐘
中出,入房,先揸一輪然後大家剝衫褲,要入浴洗能洗閪,埋床边,栗硬,老雞攤開M字腳,帶能屌幾下,一路啤酒漱口,再用濕巾抹下隻閪,大瀨隻蟹,再入窿,勁射精子宫,浸到鸡推開,睇鸠汁湧閪流出,入浴疴大尿,洗能,厨用巾抹能著褲,俾錢,走人。前後20分鐘

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-15 19:28 發表 查看引用來源
我卅年前係官塘仁安大厦的賓館屌泰妓的屎忽係唔使食药,你叫我食药屌你老作紅門屎忽,你作到大過隧道口,個半仙都唔屌你,費事洗能
三十年前俾個官你做。
淨係識舊屎。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-16 07:17 發表 查看引用來源
水货係執一千幾百,北上玩幫補下,去酒吧仔帶囡酒店,足浴囡上酒店,真係洗成千元,
你冇廿萬/月,有幾多萬/月,玩K,靓妹,一次幾千,我冇咁多,我唔充,上去囡錢都四。五百,隻隻生仔閪中出,咁平均後生過咸記中出貨十年
係我的真係幾千,幾萬執 ...
作完未呀?貓哥。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-16 07:17 發表 查看引用來源
係我的真係幾千,幾萬執 ...
我幾皮一個月,可以去KTV玩。我有樓有車,冇欠債。你吹咩?

你就一世出吾都頭。

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-18 00:57 發表 查看引用來源

你就一世出吾都頭。
我都有去KTV玩,但嫌贵。叫企亍直接,睇啱,十零分鐘內就可插閪,射子宫,一個月可玩十次,八次,
我有樓〈供完)玩左幾架車,大把錢,
打左402個月政府工,都上個位,做左廿幾年阿頭
羨慕我,哈哈

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-17 08:54 發表 查看引用來源

三十年前俾個官你做。
淨係識舊屎。
30年前瀨閪七做掃街(公務员),食路邊野鷄,30年后食路邊姥姥鷄,好正路。上天對人好公平,屎坑出臭草,千古不變。

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-18 00:57 發表 查看引用來源

你就一世出吾都頭。
我計咬糧人工係2003年,28875,我06年咬糧,但梁錦松減薪,但计人工计最高,2003年28875十5730供樓津貼唔計乜dsoa都過三皮,即十八年前都幾皮/月,
好似一月尾做左十二日全民檢测先出糧,
都差少少就三皮加咬糧都幾皮,
最高薪俸税單六萬幾
有市值幾佰個己十幾年前己供完嘅楼

十一份供完/緊基金,保險

有百幾個流動現金

欠债咁能易,
我有,借孖展一千幾百萬抽新股
以上

你 井底老作七六边樣有
你條老作七六仔話而家幾皮/月,就也文也武
七六井底跛閪

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-18 03:36 發表 查看引用來源

30年前瀨閪七做掃街(公務员),食路邊野鷄,30年后食路邊姥姥鷄,好正路。上天對人好公平,屎坑出臭草,千古不變。
三十年前最多食120文嘅官塘仁安泰妓,

野雞,尖東迷城北妹,五百/Q,
都好能贵,當時剛做萬元户

一年前北上食唔少足浴北嫂過夜
而家困H K,咪咸記齋屌一百,百弍,濑埋閪百五起,中出二百到二百五,市價,
玩囡上樓就揸,濑閪,三幾日人唔玩就囉囉怨
屌閪中出,老,上套唔夠刺激軟,精關不牢,遗
现:真軍尚夠刺激,射,再老的,可能明天,一年,两年,或不知日子,老始终不舉

依的老作红门同班老作跛閪唔会有

因為佢地冇机会老❗

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-18 15:03 發表 查看引用來源
我計咬糧人工係2003年,28875,我06年咬糧,但梁錦松減薪,但计人工计最高,2003年28875十5730供樓津貼唔計乜dsoa都過三皮,即十八年前都幾皮/月,
好似一月尾做左十二日全民檢测先出糧,
都差少少就三皮加咬糧都幾皮,
最高薪俸税單 ...
我做生意冇人工,每年分3球多少少,85年220万買碧瑶湾2400尺自住,87年2佰幾万買南湾華景園
1450呎,,請個司机9000元比老婆買餸,小孩上学,一星期二晚麻将三晚三C會,去日本拾0次工幹。
唔喺真架,大家鬥吹咋,不過未食过路邊鶏未走过水货就一定真。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆