上一頁下一頁
發新話題

淡水偉華婦科八爪椅

收藏  |  訂閱
66  10.3k

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-19 10:26 發表 查看引用來源

我做生意冇人工,每年分3球多少少,85年220万買碧瑶湾2400尺自住,87年2佰幾万買南湾華景園
1450呎,,請個司机9000元比老婆買餸,小孩上学,一星期二晚麻将三晚三C會,去日本拾0次工幹。
唔喺真架,大家鬥吹咋,不過未食过路邊鶏未走 ...
9000元司机你做,作都知行情,73年請個文員1500,老作紅門我真係未屌過男人屎忽,同埋超過一千元隧道費屌隻鸡

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-18 20:21 發表 查看引用來源
9000元司机你做,作都知行情,73年請個文員1500,老作紅門我真係未屌過男人屎忽,同埋超過一千元隧道費屌隻鸡
使撚你信呀,我夠未见过掃街工墓员有3萬人工去叫路邊老鷄,我真係未濑过老閪,未见过走水货發達,未見过67歲做孤兒仔。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-19 13:02 發表 查看引用來源

使撚你信呀,我夠未见过掃街工墓员有3萬人工去叫路邊老鷄,我真係未濑过老閪,未见过走水货發達,未見过67歲做孤兒仔。
你同屎忽濑屎忽,未能見過低B跛閪咁能低B,作都合情理,9000文司机,你契弟做

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-19 04:19 發表 查看引用來源
你同屎忽濑屎忽,未能見過低B跛閪咁能低B,作都合情理,9000文司机,你契弟做
井底蛙淨識瀬姥姥閪,大劉個個司机送一層楼,你屌鳩佢老细作大啦。你有錢請司机咩,夏虫不可以语冰,話你呀...瀨閪精。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-20 03:51 發表 查看引用來源

井底蛙淨識瀬姥姥閪,大劉個個司机送一層楼,你屌鳩佢老细作大啦。你有錢請司机咩,夏虫不可以语冰,話你呀...瀨閪精。
你同屎忽鬼濑屎忽,未能見過低B跛閪咁能低B,作都合情理,

9000文司机,你契弟做
係的跛嘅未出過門口,成世未見過司机,

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-20 11:34 發表 查看引用來源
你同屎忽鬼濑屎忽,未能見過低B跛閪咁能低B,作都合情理,

9000文司机,你契弟做
係的跛嘅未出過門口,成世未見過司机,
我都踢爆你成日老作啦。貓哥!

你仲未回我帖呀!老作貓!

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-21 23:43 發表 查看引用來源

我都踢爆你成日老作啦。貓哥!

你仲未回我帖呀!老作貓!
老作红门跛猫閪今次出依件分身

回覆 37# 西九理性的羊羊 的帖子

你都on撚9,咁多人屌鳩你,自己檢討下仲好啦,屌你條柒碌要用分身? 好似你咁小學雞咩。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-2-22 01:48 發表 查看引用來源
你都on撚9,咁多人屌鳩你,自己檢討下仲好啦,屌你條柒碌要用分身? 好似你咁小學雞咩。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-21 12:42 發表 查看引用來源
又唔食藥,亂作死顶,正瀨閪柒碌。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆