上一頁下一頁
發新話題

淡水偉華婦科八爪椅

收藏  |  訂閱
66  10.3k

引用:
原帖由 voking 於 2021-3-1 02:38 發表 查看引用來源
你日日老作。

老作7貓!
係呀,我查過薪級表,原來我1997年都2萬五加埋五千HPS供樓過3皮即廿幾年前都幾皮/月,個時北上K仔258,如果好似你老作一晚過夜幾千(原來都係講舊屎北上,而家HK会所靚妹過夜加埋酒水場面要成皮)
点供樓養車

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-1 08:42 發表 查看引用來源
係呀,我查過薪級表,原來我1997年都2萬五加埋五千HPS供樓過3皮即廿幾年前都幾皮/月,個時北上K仔258,如果好似你老作一晚過夜幾千(原來都係講舊屎北上,而家HK会所靚妹加埋酒水場面要成皮)
点供樓養車 ...
果時258係貴野咯. 沙W當時應該最貴都係235. 我就2千後先去SW, 記得2010左右都係236

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-3-1 09:08 發表 查看引用來源

果時258係貴野咯. 沙W當時應該最貴都係235. 我就2千後先去SW, 記得2010左右都係236
你講沙灣,係公园仔執件醜樣靚妹連K房係厕所屌埋都係二百,正式K仔但唔係五星級,就算酒吧仔而家唱K都唔使258,我单拖唔唱K,但成班先,
97個時成班友係木頭買御景花园咪上去,住三正,唱K咪258,係小雨天執件過夜咪四百

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-1 08:42 發表 查看引用來源
係呀,我查過薪級表,原來我1997年都2萬五加埋五千HPS供樓過3皮即廿幾年前都幾皮/月,個時北上K仔258,如果好似你老作一晚過夜幾千(原來都係講舊屎北上,而家HK会所靚妹過夜加埋酒水場面要成皮)
点供樓養車 ...
話你老作一啲都無錯。
沙咀開始係1/3/5。
2/5/8係常平先有。

引用:
原帖由 voking 於 2021-3-2 03:19 發表 查看引用來源

話你老作一啲都無錯。
沙咀開始係1/3/5。
2/5/8係常平先有。
我唔係常平,木頭三正

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-2 03:58 發表 查看引用來源
我唔係常平,木頭三正
三正半山新開好靚. 又有打拳賭. 打到爆缸 又有包房K. 果陣係06-07年左右啦. 酒店房直接落泳池. 半夜可以池邊搞

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-3-1 18:25 發表 查看引用來源

三正半山新開好靚. 又有打拳賭. 打到爆缸 又有包房K. 果陣係06-07年左右啦. 酒店房直接落泳池. 半夜可以池邊搞
新開叫蓮湖渡假村,有老解看門口,后來比三正地產收購,改名三正半山,入面有媽咪小姐宿舍,夜晚有池邊燒烤,賓記六人大樂隊。每年有蓮花節,酒店對面蓮花盛開,晚上大放烟花,一片繁荣娼盛。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-3-2 10:43 發表 查看引用來源

新開叫蓮湖渡假村,有老解看門口,后來比三正地產收購,改名三正半山,入面有媽咪小姐宿舍,夜晚有池邊燒烤,賓記六人大樂隊。每年有蓮花節,酒店對面蓮花盛開,晚上大放烟花,一片繁荣娼盛。 ...
你識能又話常平包三條囡住幾年木頭三正,三間三正始祖
屌你老作跛貓閪紅門老作浴龍館

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-1 20:06 發表 查看引用來源
你識能又話常平包三條囡住幾年木頭三正,三間三正始祖
屌你老作跛貓閪紅門老作浴龍館
冇錯樟記喺第一間,不如你又講少少吖。

我講第三間,塘夏三正。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-3-2 10:25 發表 查看引用來源

有冇帶套?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆