淡水偉華婦科八爪椅

收藏  |  訂閱
10  10.3k

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-4 12:41 發表 查看引用來源
你咪淘張叫啲150老雞瞓係張椅度畀你玩囉。
150老鷄喺屎坑劏房價,八爪鱼佢發夢冇咁早。。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-14 06:59 發表 查看引用來源
你正七六,睇文都唔知点解
你食咗藥未?语無倫次。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-15 03:28 發表 查看引用來源
我卅年前係官塘仁安大厦的賓館屌泰妓的屎忽係唔使食药,你叫我食药屌你老作紅門屎忽,你作到大過隧道口,個半仙都唔屌你,費事洗能
你個青山走犯唔食药好危险,遗害人間。

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-17 08:54 發表 查看引用來源

三十年前俾個官你做。
淨係識舊屎。
30年前瀨閪七做掃街(公務员),食路邊野鷄,30年后食路邊姥姥鷄,好正路。上天對人好公平,屎坑出臭草,千古不變。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-18 15:03 發表 查看引用來源
我計咬糧人工係2003年,28875,我06年咬糧,但梁錦松減薪,但计人工计最高,2003年28875十5730供樓津貼唔計乜dsoa都過三皮,即十八年前都幾皮/月,
好似一月尾做左十二日全民檢测先出糧,
都差少少就三皮加咬糧都幾皮,
最高薪俸税單 ...
我做生意冇人工,每年分3球多少少,85年220万買碧瑶湾2400尺自住,87年2佰幾万買南湾華景園
1450呎,,請個司机9000元比老婆買餸,小孩上学,一星期二晚麻将三晚三C會,去日本拾0次工幹。
唔喺真架,大家鬥吹咋,不過未食过路邊鶏未走过水货就一定真。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-18 20:21 發表 查看引用來源
9000元司机你做,作都知行情,73年請個文員1500,老作紅門我真係未屌過男人屎忽,同埋超過一千元隧道費屌隻鸡
使撚你信呀,我夠未见过掃街工墓员有3萬人工去叫路邊老鷄,我真係未濑过老閪,未见过走水货發達,未見过67歲做孤兒仔。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-19 04:19 發表 查看引用來源
你同屎忽濑屎忽,未能見過低B跛閪咁能低B,作都合情理,9000文司机,你契弟做
井底蛙淨識瀬姥姥閪,大劉個個司机送一層楼,你屌鳩佢老细作大啦。你有錢請司机咩,夏虫不可以语冰,話你呀...瀨閪精。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-21 12:42 發表 查看引用來源
老作红门跛猫閪今次出依件分身
又唔食藥,亂作死顶,正瀨閪柒碌。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-3-1 18:25 發表 查看引用來源

三正半山新開好靚. 又有打拳賭. 打到爆缸 又有包房K. 果陣係06-07年左右啦. 酒店房直接落泳池. 半夜可以池邊搞
新開叫蓮湖渡假村,有老解看門口,后來比三正地產收購,改名三正半山,入面有媽咪小姐宿舍,夜晚有池邊燒烤,賓記六人大樂隊。每年有蓮花節,酒店對面蓮花盛開,晚上大放烟花,一片繁荣娼盛。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-1 20:06 發表 查看引用來源
你識能又話常平包三條囡住幾年木頭三正,三間三正始祖
屌你老作跛貓閪紅門老作浴龍館
冇錯樟記喺第一間,不如你又講少少吖。

我講第三間,塘夏三正。

前往最後回覆