淡水偉華婦科八爪椅

收藏  |  訂閱
29  10.3k

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-22 20:25 發表 查看引用來源

佢係老作貓分身。有人證實咗。
我又唔係屌你红门屎忽,去食会所靚妹,同的企企北嫂大妈濑,屌,生仔閪,雖然67歲,都唔使食药
医生话:常用偉哥,好快見穌哥

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-24 05:06 發表 查看引用來源
老作貓,你唔使食偉哥,雄起屌到閪,真係搵人信。
之前話食三粒偉哥,後來話食雄起。而家話唔使食。
你一直係到講大話。
[table][tr][td]老作猫可能食三粒偉哥
我就一向都係半粒一百,
係H K食北嫂,大妈生仔閪,大海無量
一Q過,磨閪口点都咇到入
北上玩足浴,酒吧仔,拖去酒店玩孖Q,唔用偉仔点孖
同基金,保險,中介就要雄起,自問自己
平常鸠细兼快槍,除左濑閪就靠雄起,又勁又耐,望囡先有回頭

[/td][/tr][tr][td][size=0.85]下一頁

發表帖子

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-25 19:11 發表 查看引用來源

#41話吾使食藥。而家就要食。
日日老作!
我又唔係屌你,同红门屎忽,或去食会所靚妹,
只係同的企企北嫂大妈濑,屌,生仔閪,雖然67歲,都唔使食药
医生话:常用偉哥,好快見穌哥
你同红门唔会有咁经歷,你地唔会老

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-26 01:17 發表 查看引用來源
你日日老作。

老作7貓!
我日日就算姥姥都想作

引用:
原帖由 voking 於 2021-3-1 02:38 發表 查看引用來源
你日日老作。

老作7貓!
係呀,我查過薪級表,原來我1997年都2萬五加埋五千HPS供樓過3皮即廿幾年前都幾皮/月,個時北上K仔258,如果好似你老作一晚過夜幾千(原來都係講舊屎北上,而家HK会所靚妹過夜加埋酒水場面要成皮)
点供樓養車

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-3-1 09:08 發表 查看引用來源

果時258係貴野咯. 沙W當時應該最貴都係235. 我就2千後先去SW, 記得2010左右都係236
你講沙灣,係公园仔執件醜樣靚妹連K房係厕所屌埋都係二百,正式K仔但唔係五星級,就算酒吧仔而家唱K都唔使258,我单拖唔唱K,但成班先,
97個時成班友係木頭買御景花园咪上去,住三正,唱K咪258,係小雨天執件過夜咪四百

引用:
原帖由 voking 於 2021-3-2 03:19 發表 查看引用來源

話你老作一啲都無錯。
沙咀開始係1/3/5。
2/5/8係常平先有。
我唔係常平,木頭三正

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-3-2 10:43 發表 查看引用來源

新開叫蓮湖渡假村,有老解看門口,后來比三正地產收購,改名三正半山,入面有媽咪小姐宿舍,夜晚有池邊燒烤,賓記六人大樂隊。每年有蓮花節,酒店對面蓮花盛開,晚上大放烟花,一片繁荣娼盛。 ...
你識能又話常平包三條囡住幾年木頭三正,三間三正始祖
屌你老作跛貓閪紅門老作浴龍館

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-3-7 03:40 發表 查看引用來源

我祇去北角,其餘二間未去过,美容師唔同技師,鐘钱不同,手作冇一仟啋你有味,開大睇你出手高低,冇話唔得。
信佢,門口都未出過跛閪,又幾多錢買乜買物,
又去三屍会,但話請個司机9000/月,
出過亍,都唔会作9000/月司机

引用:
原帖由 voking 於 2021-3-8 05:21 發表 查看引用來源

你味又日日老作。
七貓。
我点作,講下如9000/月請司机,红门跛猫閪分身

前往最後回覆