上一頁下一頁
發新話題

難忘的經歷s(#115 終_ 完成上次未完成的事)

收藏  |  訂閱
125  57.2k

引用:
原帖由 7125aiho 於 2021-2-1 12:34 發表 查看引用來源

你估下✌️
35…………………………

引用:
原帖由 formanlo 於 2021-2-1 14:30 發表 查看引用來源

35…………………………
今年33

引用:
原帖由 7125aiho 於 2021-2-1 15:00 發表 查看引用來源

今年33
33好呀,夠哂經驗,咁仲keep住玩呀?

Kelvin又幾主動wo,哈哈,睇完記得返我第一次約女網友出嚟食飯,又係好熱既夏天,不過食飯行街之後我就送咗佢去搭車,想上酒店唔知點開口

「沖涼先,好無?」Kelvin問我,呢句說話為大家暫時降一降溫。咁大家各自除埋未除晒既衫褲,當我除到底底既時候,發覺已經濕左一大片,真係醜死怪。跟住佢就拖住我去浴室。佢教好水之後,大家又攬埋一齊,佢應該有180以上咁高,需我就158,高度既差距,令我有前所無有既安全感。大家再幫對方搽沐浴露,當然我會多手摸下巨龍,又硬又暖,摸摸下就會忍唔住chok。而佢都襯機幫我波波搽沐浴露。妹妹呢,我就唔比佢掂住,因為驚比佢愈摸愈濕,自己洗好啲。

沖完涼,大家上左床,又再開始錫錫,我個人騎左上佢身近肚個位,「驚唔驚呢?」我笑住問佢。因為佢無帶套嫁。佢無出聲。「同你玩下咋!」跟住我就將個身移落左去,張開口幫佢含。慢慢由頭,少少咁含落去,再一野含落去,但含唔晒,我又啜下蛋蛋,再望住佢黎含。睇佢表情應該都舒服既「我想用口幫你出野,點解咁耐都唔得既?」我向佢請教。跟住Kelvin教我用手一路chok,一路含個龜頭。無幾耐,「我要射啦!」聽到呢句,我繼續唔鬆口,繼續啜。「啊~」。我感受到巨龍每一下既跳動,都有啲暖既豆漿噴落我口,當巨龍停止跳動,再無豆漿噴出黎。我靠向Kelvin,張開口比佢睇下,跟住吞左落喉嚨,望到佢驚訝既表情,應該估唔到我咁鬼馬。

含完我訓返係佢格黎,我要休息下。佢又開始錫我,一路錫,手就直接進攻我既妹妹。其實我妹妹係岩岩已經一早濕晒,佢一摸,就摸中我豆豆敏感既位。我都忍吾住大叫,不斷捽,好快黎左我第一次高潮。跟住佢都無停,將口移去妹妹到,用脷刺激豆豆,真係好爽,我既叫聲都無停過,寫到呢到,我諗極都諗唔起,之後點樣結束。但今次大家都預期係咁,同埋之後佢都有野做,所以今次大家都係用口幫大家。雖則今次唔算完整既曳曳,但都係我一個難忘既經歷。唔知大家點睇呢

引用:
原帖由 formanlo 於 2021-2-1 15:29 發表 查看引用來源

33好呀,夠哂經驗,咁仲keep住玩呀?
吹下水,過下日晨咁啦😂

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2021-2-1 15:33 發表 查看引用來源
Kelvin又幾主動wo,哈哈,睇完記得返我第一次約女網友出嚟食飯,又係好熱既夏天,不過食飯行街之後我就送咗佢去搭車,想上酒店唔知點開口
我諗咁岩啫,我地真係行到身水身汗嫁😂😂我諗食飯時都feel到岩唔岩feel既。或者問下佢食飯行街後有無野做咁囉😂😂

回覆 27# 7125aiho 的帖子

第一次約出嚟,個腦一片空白,當約朋友食飯咁,之後同佢text,先知道原來個晚佢都feel good,不過我完全感覺唔到,因為冇提及過性哩個話題,我哋之後先再約第二次出嚟,我都真係低低手黎🤦‍♂️

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2021-2-1 15:33 發表 查看引用來源
想吃嘢梗係主動啦😅唔主動就無得吃🤪

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2021-2-1 17:28 發表 查看引用來源
第一次約出嚟,個腦一片空白,當約朋友食飯咁,之後同佢text,先知道原來個晚佢都feel good,不過我完全感覺唔到,因為冇提及過性哩個話題,我哋之後先再約第二次出嚟,我都真係低低手黎🤦‍♂️ ...
咁證明你動機都好呀,唔應該預設一出黎就搞野。
當朋友食飯咁就最舒服啦。
Btw,最後你都食到喎😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆