上一頁下一頁
發新話題

難忘的經歷s(#115 終_ 完成上次未完成的事)

收藏  |  訂閱
125  57.2k

回覆 79# 7125aiho 的帖子

冇上哩個版幾個月,上黎睇到你個post,我d偷食d回憶返晒嚟👍

回覆 65# 7125aiho 的帖子

期待你既更新,偷食過係好難返轉頭

係個次之後,我一直都好回味,記住Kevin身上既柔順劑味,記住咀唇上既柔軟,記住…記住棒棒既size,哈哈。心裡面會諗,唔知放入妹妹裡面,係咩感覺呢?會唔會痛呢?有時都會幻想下。個次之後,大家可能已經肉帛相見過,大家都好直接,約下一次,完成上次未完成的事。嘻嘻。

呢次我地就無重遊萏地啦。Kevin預先book 左酒店,我地約左係地鐵站等。係上酒店之前我地買左麥當勞上去,點解?爭取時間嘛,嘻嘻。係check in 既時候,我發現左一樣野。就係Kevin手上無帶戒指。明明上次佢有帶,我無帶。我今次仲想配合返佢,有帶戒指,點知佢又唔帶,相當無默契,嘻嘻。事後問佢,佢原來上次留意到我無帶,想配合返我喎,好搞笑!講返正題先。上到房,咁我地好快就開餐~~食麥當勞。咁食完野之後,大定都執返啲手尾。突差唔多執好晒張枱,Kevin就迎面攬住我,因為高度既關係,我岩岩好依偎Kevin胸前,聽到佢卜卜,卜卜既心跳聲。我當時有啲怕醜,一路都只係伏係佢心口。

突然,我感受到我既馬尾被輕輕向下拉扯,自然地,我既正面都隨住呢個動作,漸漸呈現係佢面前。呢一刻,佢給我蜻蜓點水式既輕吻,觸動左我既神經,下一刻,我開始主動既索吻,好快,雙舌再次亂纏。性係需要講氣氛,當培養到個氣氛出黎,自然每一個舉動都黎得如此自然。係隻舌既交疊下,Kevivn既手已經係不知不覺下,放係我既胸前,軟柔既撫摸,手指係我既lin lin 位置不停打圈。Bra同lin lin 之間既磨擦,產生左唔知點形容既快感。好快,我既褲、底褲已經比佢拉左落黎。「濕晒啦你。」,Kevin伸手係妹妹摸左一摸。跟住係我耳邊細細聲講。

待續... ...

引用:
原帖由 夏天真好 於 2021-2-5 01:43 發表 查看引用來源
期待你既更新,偷食過係好難返轉頭
初初戰戰兢兢,
後來直接無愧。

其實有家庭既我地真係唔好以慣。
唔可以將錯既事睇成對。
玩夠就返屋企啦。

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2021-2-4 12:50 發表 查看引用來源
冇上哩個版幾個月,上黎睇到你個post,我d偷食d回憶返晒嚟👍
多謝支持,仲驚自己打得好悶。

引用:
原帖由 wormhen 於 2021-2-4 11:38 發表 查看引用來源
咁回味幾時約出來再戰
隨緣啦!
依家無啦啦封正個區,
就大獲啦😂😂

我啲文係咪打得太悶啦😖😖😖無咩人睇咁。

thanks for your sharing.下文please

引用:
原帖由 7125aiho 於 2021-2-5 13:00 發表 查看引用來源
唔係嘅,過程某程度大家都咁上下,齋睇不回啫。而且大家都想做下一個故事男主腳多XD

好精彩吾悶呀!期待継續睇!😽😽
引用:
原帖由 7125aiho 於 2021-2-5 02:00 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆