[不能說的性事] 女口是性器

收藏  |  訂閱
33  7.2k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-18 06:26 發表 查看引用來源

基本每次都會
為老公吞精是應該的好吧
good girl
教多你一招, 你老公應該會冧
唔好理真定假有用定冇用, 總之多d 外賣壽司刺身之類o既食物做晚餐
佢地咪有搭幾片酸薑o既~ 用口為佢服務之前先食幾片
我覺得佢應該明白
唔明仲好, 你解釋俾佢聽, 仲冧 而且訓練一下你變得更姣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-24 12:44 發表 查看引用來源

good girl
唔好理真定假有用定冇用, 總之多d 外賣壽司刺身之類o既食物做晚餐
我覺得佢應該明白
唔明仲好, 你解釋俾佢聽, 仲 ...
貴妃姐,如果食 爆炸糖 會唔會更加刺激?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-24 12:44 發表 查看引用來源

good girl
我覺得佢應該明白
唔明仲好, 你解釋俾佢聽, 仲 ...
啊!
他也說今天想吃日本菜!

但我也不明白妳想說什麼...

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-3-24 13:04 發表 查看引用來源

貴妃姐,如果食 爆炸糖 會唔會更加刺激?
你講o既係感官刺激, 我地講o既係精神

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-24 13:23 發表 查看引用來源

啊!
他也說今天想吃日本菜!

但我也不明白妳想說什麼...
咁講啦, 酸薑片係你食兩種唔同o既魚生之間嗒o既,
目的係清除你口腔入面上一種食物o既味道, 好讓你更加清楚地感受接住落o黎下一種魚生o既原始鮮味
冇講錯吧?

開始含之前, 故意o係佢面前食
同佢講以上果番說話
跟手話你中意佢支o野同埋精液o既味道, 射o左之後唔好即刻吞,
好似飲紅酒咁o係口入面浪一陣, 呢樣你曉o架啦
個signal 係口爆並唔係服務佢, 而係你自己好中意佢射你口同埋幫佢吞o既感受 etc
喜歡擁有佔有&征服你o既大男人咁都唔冧o既話我乜都得

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-24 13:37 發表 查看引用來源

咁講啦, 酸薑片係你食兩種唔同o既魚生之間嗒o既,
目的係清除你口腔入面上一種食物o既味道, 好讓你更加清楚地感受接住落o黎下一種魚生o既原始鮮味
冇講錯吧?

開始含之前, 故意o係佢面前食
同佢講以上果番說話
跟 ...
明白了
嘻我試試...

食薑之後含.....佢條J 咪好㷫??

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-4-9 23:50 發表 查看引用來源
食薑之後含.....佢條J 咪好㷫??
那薑片只是酸酸甜甜 其實不太辣的

呢度好蕭條, 怕遲早執.

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-12 09:05 發表 查看引用來源

那薑片只是酸酸甜甜 其實不太辣的
咁…食 辣椒會勁啲😅😅

前往最後回覆