上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
73  51.4k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-10 11:38 發表 查看引用來源

唔...... 是不是X街我不評論

妳的未婚夫也會吧
我不意外啊 妳的大長腿只能用驚豔來形容 美得太過份了 很有女人味
整個腳形也很好看 好得用來鞭打 實在有點浪費...

老公他嘛 有點粗有點肥大 跟他身型一樣
...
講呢d
不過多謝你啦, 我都知自己殺傷力最大o既武器就係對腳
唔用套有10-15分鐘, 對又煙又酒o既男人o黎講算可以

我果個冇錯係都會呀
仲好似好餓咁樣 著o左一日鞋俾佢除落o黎就啜到雪雪聲

講佢支o野? 長囉, 第一印象係長
粗都算可以o既, 插得好舒服o架
但我最滿意係佢每次射出o黎o既劑量 好濃好多

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-11 10:51 發表 查看引用來源

我老公偶爾也會這樣
他射精的量亦不少 而且氣味重 跟煙酒應該有關
加上他們的飲食吧 總離不開蔥蒜辣椒等刺激性的調味 煮湯也加大蒜的
又喜歡烤肉 說到這個改天來我們家一起吃吧 他剛教了我做一個他家傳的醬料
...
Sorry 尋日有d 忙...
氣味同飲食絕對有關!
都係洋文講得到位: you are what you eat 嘛

嗯其實呢, 我都想同你講, 唔係我唔夠膽只係當面o既話怕你唔識反應 (睇我幾照顧你)
即係同你兩條友聚聚飲個茶我好enjoy o架, 但同你老公,
畢竟我地o既關係... 收得點埋都終會俾人知, 佢係決策人,
我唔想佢o係大老細/ 其他伙伴面前難做,
俾人話佢因為佢係因為朋友關係私相授受囉... 你明我想講咩o架啦
我o係我呢邊d 人面前亦都係一樣, 我想俾人見到我係憑實力嬴番o黎o既
咪誤會我要割席呀, 間唔中一次半次都係可以的 最好教埋我點整

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-3-11 13:37 發表 查看引用來源

係迎合主人口味。
主人要睇高踭鞋,咁攰攰都著住高踭鞋。
主人中意腳細柔軟,就著細碼嘅,唔好比只腳大,腳硬囉。
嘩你仲玩緊紮腳呀?
因住呀真係.... 變o左型唔講得笑...
再講難聽d, 萬一即係萬一.... 你主人口味轉o左,
呢種變型好難逆轉囉

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-12 10:35 發表 查看引用來源

哎呀妳想多了
以我所知他跟客戶和貿易伙伴的社交聯誼還不少呢
妳有這樣的心態怪不得他這樣欣賞妳...
多和我們一起聚聚 說不定有天結識到其他企業高層妳也會有意想不到的收獲 ...
哈哈哈咁真係多謝你先囉喎
冇上o黎幾日, 性生活美滿嗎

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-17 09:34 發表 查看引用來源

是啊好幾天不上來 忙著伺候未婚夫了吧?

別笑我啊.... 我前幾天讓老公進了後面...
What? What the fuck?!!
快交報告!

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-17 11:42 發表 查看引用來源

胡裡胡塗開始的
本來只是像平時一樣地做 老公要我轉過去從後進入
一點小意外吧 對準了錯的地方 他好像並未發現 只是繼續想插進去
我以為他是想試 跟他說插後面的話先戴個安全套吧
老公才意識到去錯地方 但我又 ...
真係OH MY GOD 估你唔到
咩感覺o既呢? 舒唔舒服? 插到射為止? 之後呢?
你個報告hea 左d 喎...

除o左 well done 之外我冇o野需要補充   
妳真係開竅啦   仲粒聲唔出爬我頭! 肛交我諗o左好耐都未敢玩
不過如果你有本事唔好靠呢個版
夠膽o係我地茶聚果陣兜口兜面講你呢度講過o既是旦一樣o野
(當然我唔會要你o係有旁人聽到果陣時講)
以後你叫我做乜都得
夠唔夠薑同我賭

引用:
原帖由 Kayako18 於 2021-3-17 14:30 發表 查看引用來源
我睇啲人話,女人試過個啲,會慢慢接受,適應了都會有快感。
唔知係咪....
如果佢要求,妳真會再試吧?
咁係你唔明
一個女人可以為o左一個佢心愛o既男人忍受分娩時十級o既痛楚 (聽聞係痛過俾火燒)
世界上再冇咩o野係佢唔敢為呢個男人試囉

@katie 咁樣講你冇錯呀嘛?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-17 14:38 發表 查看引用來源

我承諾過我是他的...
即使沒有快感 即使比這次更痛 老公他享受 我還會樂意地給他
只要他永遠只愛我一個
點解我硬係feel 到你對你老公唔淨止係愛咁簡單
隱約仲有一dd 有氣質地講叫做奉若神明, 麻甩d 講叫做欽敬o既感覺??

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-17 15:05 發表 查看引用來源

不敢
冇骨氣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆