上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
59  51.4k

引用:
原帖由 Kayako18 於 2021-3-17 16:04 發表 查看引用來源
可能係有2個小朋友,其實一天工作很累,回到家要同2個小朋友沖涼,做功課/溫習,到哄完他們訓自己都想訓,真心無咩心情....
其實嘛 機會是要大家一起創造的
我一天也挺累 當然或者不能跟你的比 幸運之處只是可能還沒有小朋友

引用:
原帖由 Kayako18 於 2021-3-18 07:52 發表 查看引用來源
一直是預期兩個小朋友大啲,我地會多返啲自由時間,而家都忙到情趣都無哂。
注意力都放哂係小朋友度,當然我地感情係無問題,每天早上返工時,都會同佢goodbye kiss,呢個行為已經無間斷6年了。 ...
那也很不錯啊
抱歉我一度以為你是在埋怨跟妻子感情不佳才導致這樣...
我跟老公也會goodbye kiss  有時候親嘴 有時候在家大門前跪著親他的下面
尤其是他要出差好幾天不回來 算是給他一點慰藉吧 也給我自己一點 留著他的味道...
我們相約 要他在外面萬事小心 待他回來在同一地點 我還是跪著等他一進門就用嘴巴再給他快慰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-18 07:47 發表 查看引用來源

吓開玩笑o架咋?
即係唔係真的明星級別大美女?
當然是大美女
開玩笑的是之前的那句

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-18 09:07 發表 查看引用來源

勁呀你
勁o既地方係好不經意咁令人爆笑囉 --
口爆就口爆啦講到懶浪漫咁
妳敢說妳自己沒有試過 或者沒想過這樣對妳的老公?

引用:
原帖由 Kayako18 於 2021-3-18 09:37 發表 查看引用來源
浪漫的口爆呀嘛。
個畫面係咪好唯美??
唯美... 我不知道能不能這樣形容
只是雖然住在一起已久 他要出遠門幾天不回來 我仍是會想他的...
晚上一個人走進他的書房 坐他經常坐的椅子 撫著他用的電腦 想著他現在在做什麼
有點寂寞 但也有點幸福感 因為有一個人可以讓我這樣掛念他

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-18 07:45 發表 查看引用來源

原來仲有件咁o既大事
重情義o既男人, 對身邊人差極有限
難怪你好似一d 都唔擔心佢o係外面同咩人接觸咁
是的 我對他百分之一百信任
因為我熟悉他的這種性格

同樣地 我也可以告訴妳
在他眾多的這些伙伴中 妳是唯一一個我樂意深交的人
也是同一個道理
感覺告訴我 妳大情大性的同時 內裡卻是個很有修養的女孩
所以我不擔心

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-18 13:37 發表 查看引用來源

嘩我都被感動了

講o黎聽聽點解o既?
我知道妳抽煙 但沒有見過妳抽煙
妳在版中某一個留言亦有說過不少同事甚至不知道妳抽煙
我不相信妳是害怕 即是像怕被父母知道一樣的那種怕

說到底是個人習慣吧 我不評論它的好與壞 也沒有資格說三道四
我想說的 這就是一種己所不欲勿施於人的修養
見微知著嘛 我從那位妳說我對他奉若神明的人身上學的
因此我相信妳是那種懂分寸 知道什麼可為什麼不可為的人

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-19 05:50 發表 查看引用來源

Errr....
必須要坦白, 一開始我只不過係唔好意思囉
直到有一日... 雖然都係好耐好耐之前, 當時仲未識你,
係我未來老公仔教我o既, 佢話我可以繼續食, o係佢面前食, o係佢屋企食,
坐上佢張床食都得(雖然我唔會) ...
明白了 不過言歸正傳吧
試試聰明的妳能不能自己接下去 說我想聽的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-19 10:25 發表 查看引用來源

唔.........

有冇性生活?   
有!

終於忍唔住要被插啦?  
冇, 我冇破戒! (起碼仲未破)

咁係咩性生活?  
繼續好似之前約定咁囉, 見面o既話我用口幫佢,
亦係一如以往咁樣受鞭打磨練

幾耐一次? 過程?
呢排係 ...
不錯啊 完全猜中我想知道的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-19 11:51 發表 查看引用來源

呵呵駛乜講!
你呢, 後面仲痛唔痛呀? 準備好下一次未
好很多了
下一次.... 留給他作主吧  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆