上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
215  51.2k

原來 katieW 的朴先生同蛇貴妃的未婚夫都係一個中意腳仔的人,鍾意玩腳仔,啜腳仔.....
可能男人都係咁,一雙白滑柔軟小腳偏偏係生在他的另一半身上,比佢玩,去錫,去啜。🥰🥰

睇到我激動到喊咗。
我嘅主人真係鍾意小腳到癲㗎,簡直係“腳痴”。
我呢?
就心甘情願要為主人,將自己的小腳改造成主人想要的小腳。
成日都想主人 j下只腳!
😚😚
嘻嘻!
依家只小腳已經著唔到高踭鞋 lu。
🤭

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-3-11 10:54 發表 查看引用來源
原來 katieW 的朴先生同蛇貴妃的未婚夫都係一個中意腳仔的人,鍾意玩腳仔,啜腳仔.....
可能男人都係咁,一雙白滑柔軟小腳偏偏係生在他的另一半身上,比佢玩,去錫,去啜。🥰🥰

睇到我激動到喊咗。
我嘅主人真係鍾意小腳到癲㗎, ...
什麼叫改造小腳?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-11 12:37 發表 查看引用來源
什麼叫改造小腳?
係迎合主人口味。
主人要睇高踭鞋,咁攰攰都著住高踭鞋。
主人中意腳細柔軟,就著細碼嘅,唔好比只腳大,腳硬囉。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-11 10:51 發表 查看引用來源

我老公偶爾也會這樣
他射精的量亦不少 而且氣味重 跟煙酒應該有關
加上他們的飲食吧 總離不開蔥蒜辣椒等刺激性的調味 煮湯也加大蒜的
又喜歡烤肉 說到這個改天來我們家一起吃吧 他剛教了我做一個他家傳的醬料
...
Sorry 尋日有d 忙...
氣味同飲食絕對有關!
都係洋文講得到位: you are what you eat 嘛

嗯其實呢, 我都想同你講, 唔係我唔夠膽只係當面o既話怕你唔識反應 (睇我幾照顧你)
即係同你兩條友聚聚飲個茶我好enjoy o架, 但同你老公,
畢竟我地o既關係... 收得點埋都終會俾人知, 佢係決策人,
我唔想佢o係大老細/ 其他伙伴面前難做,
俾人話佢因為佢係因為朋友關係私相授受囉... 你明我想講咩o架啦
我o係我呢邊d 人面前亦都係一樣, 我想俾人見到我係憑實力嬴番o黎o既
咪誤會我要割席呀, 間唔中一次半次都係可以的 最好教埋我點整

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-3-11 13:37 發表 查看引用來源

係迎合主人口味。
主人要睇高踭鞋,咁攰攰都著住高踭鞋。
主人中意腳細柔軟,就著細碼嘅,唔好比只腳大,腳硬囉。
嘩你仲玩緊紮腳呀?
因住呀真係.... 變o左型唔講得笑...
再講難聽d, 萬一即係萬一.... 你主人口味轉o左,
呢種變型好難逆轉囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-12 06:39 發表 查看引用來源

Sorry 尋日有d 忙...
氣味同飲食絕對有關!
都係洋文講得到位: you are what you eat 嘛

嗯其實呢, 我都想同你講, 唔係我唔夠膽只係當面o既話怕你唔識反應 (睇我幾照顧你)
即係同你兩條友聚聚飲個茶我好en ...
哎呀妳想多了
以我所知他跟客戶和貿易伙伴的社交聯誼還不少呢
妳有這樣的心態怪不得他這樣欣賞妳...
多和我們一起聚聚 說不定有天結識到其他企業高層妳也會有意想不到的收獲

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-12 06:46 發表 查看引用來源

嘩你仲玩緊紮腳呀?
因住呀真係.... 變o左型唔講得笑...
再講難聽d, 萬一即係萬一.... 你主人口味轉o左,
呢種變型好難逆轉囉
謝娘娘記得。

以前都有,玩完就算。
好多謝最近的一年,讓我決心做了。
結果,老公開心到癲!
比以前更加好玩!

難聽啲?萬一萬一?...主人轉味?
katieW 姐說得好:我是老公的。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-12 10:35 發表 查看引用來源

哎呀妳想多了
以我所知他跟客戶和貿易伙伴的社交聯誼還不少呢
妳有這樣的心態怪不得他這樣欣賞妳...
多和我們一起聚聚 說不定有天結識到其他企業高層妳也會有意想不到的收獲 ...
哈哈哈咁真係多謝你先囉喎
冇上o黎幾日, 性生活美滿嗎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-17 08:38 發表 查看引用來源

哈哈哈咁真係多謝你先囉喎
冇上o黎幾日, 性生活美滿嗎
是啊好幾天不上來 忙著伺候未婚夫了吧?

別笑我啊.... 我前幾天讓老公進了後面...

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-17 09:34 發表 查看引用來源

是啊好幾天不上來 忙著伺候未婚夫了吧?

別笑我啊.... 我前幾天讓老公進了後面...
What? What the fuck?!!
快交報告!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆