上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
215  51.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-17 10:53 發表 查看引用來源

What? What the fuck?!!
快交報告!
胡裡胡塗開始的
本來只是像平時一樣地做 老公要我轉過去從後進入
一點小意外吧 對準了錯的地方 他好像並未發現 只是繼續想插進去
我以為他是想試 跟他說插後面的話先戴個安全套吧
老公才意識到去錯地方 但我又心想不如將錯就錯 畢竟很多男生應該都想嘛

他問我不害怕嗎 因為很多人第一次都會很痛
我就說但是男生會很爽因為後面的洞比前面的緊很多 只要你舒服我忍一下沒關係
加了點潤滑 就是這樣開始了

結局就如我想的 他只用了平時一半的時間便忍不住發射了

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-17 11:42 發表 查看引用來源

胡裡胡塗開始的
本來只是像平時一樣地做 老公要我轉過去從後進入
一點小意外吧 對準了錯的地方 他好像並未發現 只是繼續想插進去
我以為他是想試 跟他說插後面的話先戴個安全套吧
老公才意識到去錯地方 但我又 ...
真係OH MY GOD 估你唔到
咩感覺o既呢? 舒唔舒服? 插到射為止? 之後呢?
你個報告hea 左d 喎...

好耐無來,次次睇下啲post都羨慕到不得了。
咁多人妻都可以試呢樣試個樣,我除了下下內射外,都無其他野玩。
口交都係可能2-3個月先一次...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-17 12:30 發表 查看引用來源

真係OH MY GOD 估你唔到
咩感覺o既呢? 舒唔舒服? 插到射為止? 之後呢?
你個報告hea 左d 喎...
感覺... 坦白說 在老公的棒棒貼著我肛門跟他用力進入之間的那一點時間
我真有點後悔 後悔自己為什麼會說出這樣的話(提出可以給他進後面)
感覺是害怕 害怕得要命
那個地方基本是絕不會讓人碰到的 當他貼著我的時候 心情非常非常的緊張 甚至不安
他剛挺進去的一剎 很痛 比破處還痛 即使塗了很多潤滑
老公好像舒服得很 戴著安全套射精的時候他也叫了出聲
我則全程忍耐著不發聲 不想掃他的興嘛
說實話又有點像妳所形容受人鞭打的感覺 自己很痛苦 但妳看到自己愛的人很享受
又不想讓他停下來 情願自己繼續為他去承受著
所以完事之後我有問他感覺如何 喜歡的話下次再讓你插我的後面
我也不知道這是對還是錯 不過看著他射了精筋疲力盡的睡著 心裡面的確是甜絲絲的

回覆 134# katieW 的帖子

我睇啲人話,女人試過個啲,會慢慢接受,適應了都會有快感。
唔知係咪....
如果佢要求,妳真會再試吧?

引用:
原帖由 Kayako18 於 2021-3-17 14:30 發表 查看引用來源
唔知係咪....
我承諾過我是他的...
即使沒有快感 即使比這次更痛 老公他享受 我還會樂意地給他
只要他永遠只愛我一個

除o左 well done 之外我冇o野需要補充   
妳真係開竅啦   仲粒聲唔出爬我頭! 肛交我諗o左好耐都未敢玩
不過如果你有本事唔好靠呢個版
夠膽o係我地茶聚果陣兜口兜面講你呢度講過o既是旦一樣o野
(當然我唔會要你o係有旁人聽到果陣時講)
以後你叫我做乜都得
夠唔夠薑同我賭

回覆 136# katieW 的帖子

真幸福呢。
可能由於呢次,開發了更多不同的性玩意呢。

引用:
原帖由 Kayako18 於 2021-3-17 14:30 發表 查看引用來源
唔知係咪....
咁係你唔明
一個女人可以為o左一個佢心愛o既男人忍受分娩時十級o既痛楚 (聽聞係痛過俾火燒)
世界上再冇咩o野係佢唔敢為呢個男人試囉

@katie 咁樣講你冇錯呀嘛?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-17 14:38 發表 查看引用來源

我承諾過我是他的...
即使沒有快感 即使比這次更痛 老公他享受 我還會樂意地給他
只要他永遠只愛我一個
點解我硬係feel 到你對你老公唔淨止係愛咁簡單
隱約仲有一dd 有氣質地講叫做奉若神明, 麻甩d 講叫做欽敬o既感覺??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆