上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
215  51.2k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-18 06:56 發表 查看引用來源

嘻不好意思漏了回妳這個

某程度上妳是對的 我除了愛他 還的確挺佩服他 尊敬吧.. 可以這樣說
他是很強烈的重男輕女 覺得女性伺候男性是天經地義的
但他這個人非常非常的重情義有擔當 決定要幫你的時候 不管多 ...
原來仲有件咁o既大事
重情義o既男人, 對身邊人差極有限
難怪你好似一d 都唔擔心佢o係外面同咩人接觸咁

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-17 15:14 發表 查看引用來源

要提高競爭力嘛
作為全職人妻的我 白天的事幫不了他 只能在他作為男人的兩個慾望上多花心思

(尤其是有個明星級別的大美女還經常會跟他聯繫)
(嘻嘻開玩笑而已 趙總別介意!) ...
吓開玩笑o架咋?
即係唔係真的明星級別大美女?

回覆 150# 蛇貴妃 的帖子

有辛勞,也有另一種快樂。那種快樂的確無一樣野可以比較到,睇住佢地成長,由唔識講野,到慢慢行,日日餵食飯,日日幫沖涼刷牙,係無哂自由,但開始大了,便逐漸又多返啲自由時間,所以我同老婆要生2個,佢地有伴可以玩。

如果要生,真係要早生,的確好辛苦。

回覆 148# katieW 的帖子

一直是預期兩個小朋友大啲,我地會多返啲自由時間,而家都忙到情趣都無哂。
注意力都放哂係小朋友度,當然我地感情係無問題,每天早上返工時,都會同佢goodbye kiss,呢個行為已經無間斷6年了。

引用:
原帖由 Kayako18 於 2021-3-18 07:52 發表 查看引用來源
一直是預期兩個小朋友大啲,我地會多返啲自由時間,而家都忙到情趣都無哂。
注意力都放哂係小朋友度,當然我地感情係無問題,每天早上返工時,都會同佢goodbye kiss,呢個行為已經無間斷6年了。 ...
那也很不錯啊
抱歉我一度以為你是在埋怨跟妻子感情不佳才導致這樣...
我跟老公也會goodbye kiss  有時候親嘴 有時候在家大門前跪著親他的下面
尤其是他要出差好幾天不回來 算是給他一點慰藉吧 也給我自己一點 留著他的味道...
我們相約 要他在外面萬事小心 待他回來在同一地點 我還是跪著等他一進門就用嘴巴再給他快慰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-18 07:47 發表 查看引用來源

吓開玩笑o架咋?
即係唔係真的明星級別大美女?
當然是大美女
開玩笑的是之前的那句

回覆 155# katieW 的帖子

噢噢,這實在是太夢幻了。
我同老婆感情好好,一起做家務,一起照顧小朋友,無話邊個會唔做咁囉。
只不過係性生活方面是少了點享受。
佢唔係性冷感唔肯做,只是好平常咁插,佢會叫舒服既,尋晚做都成條野濕哂,又濕又滑。
而我個人,真心是比較鍾意口交......可以69互相享受。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-18 08:25 發表 查看引用來源

那也很不錯啊
抱歉我一度以為你是在埋怨跟妻子感情不佳才導致這樣...
我跟老公也會goodbye kiss  有時候親嘴 有時候在家大門前跪著親他的下面
尤其是他要出差好幾天不回來 算是給他一點慰藉吧 也給我自己一點  ...
勁呀你
勁o既地方係好不經意咁令人爆笑囉 --
口爆就口爆啦講到懶浪漫咁

回覆 158# 蛇貴妃 的帖子

浪漫的口爆呀嘛。
個畫面係咪好唯美??

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-18 09:07 發表 查看引用來源

勁呀你
勁o既地方係好不經意咁令人爆笑囉 --
口爆就口爆啦講到懶浪漫咁
妳敢說妳自己沒有試過 或者沒想過這樣對妳的老公?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆