上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
215  51.2k

引用:
原帖由 Kayako18 於 2021-3-18 09:37 發表 查看引用來源
浪漫的口爆呀嘛。
個畫面係咪好唯美??
唯美... 我不知道能不能這樣形容
只是雖然住在一起已久 他要出遠門幾天不回來 我仍是會想他的...
晚上一個人走進他的書房 坐他經常坐的椅子 撫著他用的電腦 想著他現在在做什麼
有點寂寞 但也有點幸福感 因為有一個人可以讓我這樣掛念他

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-18 10:04 發表 查看引用來源

妳敢說妳自己沒有試過 或者沒想過這樣對妳的老公?
OK 今次你嬴...

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-18 11:15 AM 發表 查看引用來源

唯美... 我不知道能不能這樣形容
只是雖然住在一起已久 他要出遠門幾天不回來 我仍是會想他的...
晚上一個人走進他的書房 坐他經常坐的椅子 撫著他用的電腦 想著他現在在做什麼
有點寂寞 但也有點幸福感 因為有 ...
呢D咪系真爱囉,其實思念一個人,都系一件幸福事情!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-18 07:45 發表 查看引用來源

原來仲有件咁o既大事
重情義o既男人, 對身邊人差極有限
難怪你好似一d 都唔擔心佢o係外面同咩人接觸咁
是的 我對他百分之一百信任
因為我熟悉他的這種性格

同樣地 我也可以告訴妳
在他眾多的這些伙伴中 妳是唯一一個我樂意深交的人
也是同一個道理
感覺告訴我 妳大情大性的同時 內裡卻是個很有修養的女孩
所以我不擔心

回覆 161# katieW 的帖子

哦哦哦!我被妳的一往情深感動了...

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-18 12:18 發表 查看引用來源

感覺告訴我 妳大情大性的同時 內裡卻是個很有修養的 ...
嘩我都被感動了

講o黎聽聽點解o既?

引用:
原帖由 Kayako18 於 2021-3-18 13:25 發表 查看引用來源
哦哦哦!我被妳的一往情深感動了...
女人對攞o左佢第一次o既果位男士往往都會有一種特別o既感情
(我而家o既身份好似唔應該講呢樣o野, 不過係真的)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-18 13:37 發表 查看引用來源

嘩我都被感動了

講o黎聽聽點解o既?
我知道妳抽煙 但沒有見過妳抽煙
妳在版中某一個留言亦有說過不少同事甚至不知道妳抽煙
我不相信妳是害怕 即是像怕被父母知道一樣的那種怕

說到底是個人習慣吧 我不評論它的好與壞 也沒有資格說三道四
我想說的 這就是一種己所不欲勿施於人的修養
見微知著嘛 我從那位妳說我對他奉若神明的人身上學的
因此我相信妳是那種懂分寸 知道什麼可為什麼不可為的人

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-18 13:52 發表 查看引用來源

我知道妳抽煙 但沒有見過妳抽煙
妳在版中某一個留言亦有說過不少同事甚至不知道妳抽煙
我不相信妳是害怕 即是像怕被父母知道一樣的那種怕

說到底是個人習慣吧 我不評論它的好與壞 也沒有資格說三道四
我想說的 ...
Errr....
必須要坦白, 一開始我只不過係唔好意思囉
直到有一日... 雖然都係好耐好耐之前, 當時仲未識你,
係我未來老公仔教我o既, 佢話我可以繼續食, o係佢面前食, o係佢屋企食,
坐上佢張床食都得(雖然我唔會), 但o係d 唔食煙o既人面前除非人地一而再再而三咁叫你go ahead,
否則就忍一忍, 佢本人食煙所以唔覺得係咩一回事,
但d 從來唔食o既人好多係頂唔順果陣味, 基本尊重而已, 己所不欲勿施於人囉
不過對你o既讚賞某程度上我都係當之無愧o架
明知會傷害人o既o野打死我都唔會做
唔搞有婦之夫, 唔背叛另一半, 唔貪小便宜, 無功不受祿, 有錯我會認, 打我會企定

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-19 05:50 發表 查看引用來源

Errr....
必須要坦白, 一開始我只不過係唔好意思囉
直到有一日... 雖然都係好耐好耐之前, 當時仲未識你,
係我未來老公仔教我o既, 佢話我可以繼續食, o係佢面前食, o係佢屋企食,
坐上佢張床食都得(雖然我唔會) ...
明白了 不過言歸正傳吧
試試聰明的妳能不能自己接下去 說我想聽的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆