上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
215  51.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-5 10:29 發表 查看引用來源
喜訊公佈完畢, 射射各位o既恭賀 想吸引除o左果位記仇的小女人以外o既多d 已婚朋友入o黎,
分享一下同老公老婆之間值得回味o既性事

再唔整多d 人返o黎呢個論壇恐怕要執o架啦
唔明點解呢度自由o左 (冇以前果d 版 ...
等睇你地有小朋友後,繼續同另一半保留魚水之歡。  💪🏻

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-19 08:29 發表 查看引用來源

明白了 不過言歸正傳吧
試試聰明的妳能不能自己接下去 說我想聽的
唔.........

有冇性生活?   
有!

終於忍唔住要被插啦?  
冇, 我冇破戒! (起碼仲未破)

咁係咩性生活?  
繼續好似之前約定咁囉, 見面o既話我用口幫佢,
亦係一如以往咁樣受鞭打磨練

幾耐一次? 過程?
呢排係見密o左呀, 隔一兩日唔係我上佢就係佢上我 (屋企)
梅花間竹咁一次打屁股, 一次打腳掌, 再下一次到返屁股, 每次30籐

係咪要知呢d 呢...

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-3-19 08:32 發表 查看引用來源

等睇你地有小朋友後,繼續同另一半保留魚水之歡。  💪🏻
睇完之前果位人兄咁講, 我對生仔呢樣o野真係有d 保留...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-19 10:25 發表 查看引用來源

唔.........

有冇性生活?   
有!

終於忍唔住要被插啦?  
冇, 我冇破戒! (起碼仲未破)

咁係咩性生活?  
繼續好似之前約定咁囉, 見面o既話我用口幫佢,
亦係一如以往咁樣受鞭打磨練

幾耐一次? 過程?
呢排係 ...
不錯啊 完全猜中我想知道的

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-19 10:50 發表 查看引用來源

不錯啊 完全猜中我想知道的
呵呵駛乜講!
你呢, 後面仲痛唔痛呀? 準備好下一次未

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-19 11:51 發表 查看引用來源

呵呵駛乜講!
你呢, 後面仲痛唔痛呀? 準備好下一次未
好很多了
下一次.... 留給他作主吧  

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-19 12:22 發表 查看引用來源

好很多了
下一次.... 留給他作主吧  
俾你一個小建議啦
除非你好驚, 如果唔係真係主動小小, 自己offer 俾佢, 咁樣男人其實更高興
有時實在唔明你猶豫d 乜囉, 樣貌身材你都有, 自己又唔係唔中意 sex,
再姣小小o既話真係冇得頂o架啦
其他o野對老公順從係另一回事, 床上有時候可以 lead 吓佢, 對男人o黎講亦係另一種享受

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-5 10:29 發表 查看引用來源
喜訊公佈完畢, 射射各位o既恭賀 想吸引除o左果位記仇的小女人以外o既多d 已婚朋友入o黎,
分享一下同老公老婆之間值得回味o既性事

再唔整多d 人返o黎呢個論壇恐怕要執o架啦
唔明點解呢度自由o左 (冇以前果d 版 ...
恭喜呀蛇👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-19 10:27 發表 查看引用來源

睇完之前果位人兄咁講, 我對生仔呢樣o野真係有d 保留...
生左小朋友,除非交畀長老打理,否則你會無咁多時間找尋性趣。

回覆 173# 蛇貴妃 的帖子

坦白說,單純從某些角度去看生小孩的話,如「辛勞」「金錢付出」(這個都好大洗費)「自由時間」「整個生活上的改變」,特別是還想享受2人世間的感覺時,的確我想沒太多人有動力去生。
很多年輕一代,8-90後朋友都說不想生/未打算生,這也是明白的。

然而可以說,就是因為未生,所以你唔會有那種「兒女愛」的感覺,這個對兒女的愛,很天下間難以形象的,這會比你愛父母強烈10倍的愛,當你愛上自己的子女,你才會真正感受到父母的愛(當然有些人無,我自己都是無父母的,但我無,唔代表我不能理解真正父母對子女的愛)
看著他產房出生,細細粒到吹氣咁長大,然後牙牙學語,你看著他睡覺的臉半天也不厭。
沒錯,半夜哭很頭痛,吃東西整滿地也是,家中也漸漸塞滿了玩具.....
你會感受到這是溫馨的家,這種純真無私的愛,這個不求回報的付出,你會感到一切「值得」,我很慶幸當初有了這2個小朋友,如果要我重來一次,我願意。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆