上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
215  51.2k

你地講緊男定係女先? 定係兩邊都差唔多?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-22 07:27 發表 查看引用來源

射射寶寶
咁耐唔出現以為你quit 左
最近好忙,小出現咗呀

再分享一下一個小遊戲 (roleplay)今次係做按摩女郎 -- 依然係冇破戒o架!
客人好自然就係我o既未婚夫

我: 先生你好, 過o黎呢邊除o左上衫訓好啦... 有冇見咩部位特別覺得酸軟唔舒服呢?
客: 嗯, 主要係腰同頸... 坐office坐得多, 開o左兩晚通宵返去訓o左一大覺, 訓醒仲係周身酸痛
我: 啊, 我明白啦... 缺少運動長期固定一個姿勢! 冇問題你先訓好
客: 唔..

客人背脊朝天趴o左o係度, 我摔o左幾吓按摩油, 就準備開始

我: 力量夠唔夠?
客: 嗯, 唔錯唔錯
我: 係啦, 我叫 stella, 先生點稱呼?
客: 我叫 david
我: 啊.. 係呢, 睇你身型其實又唔似缺乏運動喎, 肌肉都結紮實
客: 其實都係o架, 我一路都有游水, 係呢排忙所以少去啫
我: 嗯嗯, 游水好呀, 唔會成身汗一陣味, 游泳健將身型係咁多種運動之中最sexy o既
客: 咪玩我啦
我: 嘻嘻講真o架, 我都有游開水, 成日見過唔少, 有時真係流晒口水
客: 唔怪得啦, 你身材都唔錯..

故事設定, 係長時間單身o既我, 見到呢個除o左衫o既型男, 摸到人地d 肌肉之後起痰, 故意挑逗人

我: 過獎啦 不過我真係有研究過先開始學o既, 游水可以鍛鍊到身上幾乎每一塊肌肉, 出o黎效果靚過晒好多其他運動
客: 都o岩o架, 又唔會撞到擦到一撻青一撻瘀, o岩你呢d 貪靚o既女仔
我: 都唔係好貪靚啫 係啦, 膊頭按得差唔多, 屁股同下身要唔要按埋? 如果你唔介意o既話
客: 都好...
我: 咁你反返轉, 用毛巾遮一下, 除堆條褲之後面朝天訓平
客: 底褲除唔除?
我: 可以呀, 除非你怕醜囉
客: 咁又唔會...

客人呢個時候全身赤裸訓o係我張床上, 因為仲未有咩接觸d 重要部位, 所以一切都係normal o既
我開始幫佢按大腿同腰, 間唔中借故抽下人水, 扮唔小心撞到中間果一團o野
與此同時由於客人面朝天可以睇到好多o野, 我又專登係佢面前有咁近得咁近, 背心短褲赤腳大長腿咁轉o黎轉去
故事設定我係私鐘o係自己地方做, 所以可以好隨便

我: (唔覺意揸到人地果度) oops 對唔住呀, 有冇整痛你?
客: 冇事冇事...
我: 係呢... 要唔要加d 咩特別服務咁呀今日
客: 特別服務?
我: happy ending 囉, 即係幫你出一出, 可以減壓
客: 咁係點出法呢?
我: 用手囉, 打飛機呀, 要唔要?
客: 好呀

於是我一手拉開佢條毛巾, 支棍已經硬硬地

我: 已經準備o左一半o架啦原來
客: 鬼咩... 你咁o既裝束o係我面前揚來揚去..
我: 索唔索先?
客: 索啦簡直! 條腿又長又白又滑...
我: 呵呵呵, 付出o左好多血汗換返o黎o架! 見你咁識欣賞特別俾你摸住幫你出啦, 好嗎?
客: 咁我唔客氣啦

於是我都坐埋上床, 同佢頭對腳坐, 遞對腳俾佢玩, 準備開始打飛機

客: 咦呢d 咩o黎o架?
我: what?
客: 一條一條紅色痕呢d
我: 嗯, 呢個, 以前同ex 玩o既, 佢中意前戲果陣用籐條打我屁股, 好耐啦就呢幾條仲未散得晒..
客: 咁打唔痛o既咩?
我: 痛o架, 佢中意, 我都ok.. 覺得好sexy 囉
客: 真唔真呀? 你忍到?
我: 呃你做乜啫, 唔信俾你試吓, 籐條仲o係度
客: 好似幾得意, 點玩o架?
我: 細個冇俾人打過咩, 果陣點俾人打而家點打返我囉!
客: 明白

於是我o係衣櫃入面拎o左支籐條出o黎交俾佢, 自己趴o係床上

客: 咁我打o架啦...
我: 好, 大力少少都得o架, 我受到.

佢用力揮o左一鞭

我: ...............
客: 係ok 喎, 郁都唔郁
我: 繼續呀, 再比頭先果吓大力d 添

佢又出力打一籐

我: ............唔..!
客: 哈哈, 真係咁忍得痛
我: 你可以繼續o架, 果陣佢一口氣打我二三十籐我都受到, 比你剛才果d 仲要用力...
客: 你忍住痛俾人打果下真係幾sexy

佢聽到之後安心o左d, 真係開始發力, 我偏淫蕩扮享受咁呻吟同時又漏少少痛苦o既表情出o黎俾佢睇

客: 好啦吧, 我都忍唔坐硬到就o黎爆啦
我: 好好好~~ 係囉呢個係見同你交到心專登送你o既, 鞭打我呢part 唔會收你錢o架
客: 哈哈哈咁好
我: 其實呢.. 我幾中意你呢種猛男, 好有power 咁, 打得我愈痛愈俾我feel 到你地果種力量, 我中意o架
客: 你都幾姣
我: ........................... 我唔想同你打飛機啦...
客: 點解? 我講錯o野?
我: 唔係... 只係如果你ok, 我想用口同你出, 如果唔係呢幾日唔方便俾你插都得o架, 俾你鞭完之後忽然好想要...
客: 咁樣益我
我: 唔收錢我都制

然後我就請佢住返低, 自己o係佢兩腿之間跪落o黎, 張口開始啜

我: (抬頭望一望) 有d 咸咸地, 我中意
客: 吓?
我: 係呀, 好多女仔好憎男人唔洗乾淨就口交, 我唔介意囉
客: 嗯....

啜o左十幾分鐘, 客人呼吸o既聲音愈o黎愈急速, 我再望一望佢點頭示意, 即係可以射入我口中

客: 呼................. 呀~~~~~呀~~~呀~~~!!
我: 唔!!!!!!

佢射o左好多, 半個口腔俾佢裝滿, 我吐返一半出o黎o係自己手中, 用另一隻手o既手指o係度攪拌, 同時吞o左口中o既另一半精液

我: 你都幾健康喎真係, 好濃烈o既味道...
客: 我幫你拎tissue
我: 唔駛啦

轉個頭我又將手掌入面佢o既精液啪一聲撻上自己面上, 深呼吸一下

我: 好man好sexy 呀呢陣味, 我好中意, 尤其是俾你鞭打完之後, 特別中意你d 精o既味道

跟手將佢掃返入口, 全部吞晒佢
客人睇得如痴如醉

-完-

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-22 11:20 發表 查看引用來源
你地講緊男定係女先? 定係兩邊都差唔多?
兩個都低

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-22 13:40 發表 查看引用來源
再分享一下一個小遊戲 (roleplay)今次係做按摩女郎 -- 依然係冇破戒o架!
客人好自然就係我o既未婚夫

我: 先生你好, 過o黎呢邊除o左上衫訓好啦... 有冇見咩部位特別覺得酸軟唔舒服呢?
客: 嗯, 主要係腰同頸...  ...
1. 唔... 怪怪的感覺... 好像差點什麼了的但又一時說不出來...

2. 哼又說很忙不覆我 原來在寫分享故事
3. 又換回這條小蛇做頭像?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-23 05:42 發表 查看引用來源

1. 唔... 怪怪的感覺... 好像差點什麼了的但又一時說不出來...

2. 哼又說很忙不覆我 原來在寫分享故事
3. 又換回這條小蛇做頭像?
1. 係... 叫做頂吓癮咁啦, 太多局限, 因為要守齋唔搞得o野 好多地方都要就住就住

2. sorry 囉 正經o野都有做o架, 冇覆只係電話轉o左silent..

3. 唔可愛咩?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-23 06:34 發表 查看引用來源

1. 係... 叫做頂吓癮咁啦, 太多局限, 因為要守齋唔搞得o野 好多地方都要就住就住

2. sorry 囉 正經o野都有做o架, 冇覆只係電話轉o左silent..

3. 唔可愛咩? ...
1. 原來如此 就是差了這點 妳也不容易 佩服妳的心思

2. 佩服歸佩服 妳忽略了我 自己再去受罰! 這次罰重一點要打屁股25下! 哼! 再告訴我忙了些什麼

3. 是挺可愛 妳真的很喜歡蛇... 說到它我想起妳好像好幾雙高跟鞋都是蛇皮紋 雖然在妳的腳上很好看很性感 妳不覺得殺了它們做鞋很可憐嗎

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-23 07:37 發表 查看引用來源

1. 原來如此 就是差了這點 妳也不容易 佩服妳的心思

2. 佩服歸佩服 妳忽略了我 自己再去受罰! 這次罰重一點要打屁股25下! 哼! 再告訴我忙了些什麼

3. 是挺可愛 妳真的很喜歡蛇... 說到它我想起妳好像好幾雙高 ...
1. 不敢當 可以興奮耐d 嘛! 自己諗果陣已經 high high 地 寫好之後亦要提前發送俾老公仔等佢記記台詞... 下一次劇本o既構思我都已經有啦, 不過賣賣關子先 到時候再講

2. 係o既係o既, 小女子得罪夫人受罰係好應該... 晏d 就call 老公仔今晚過o黎執行... 打完25鞭影張相過你睇好冇?
2.5  忙o既係刨 cv, 要請assistant

3. 我盡量唔諗...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-23 08:30 發表 查看引用來源

1. 不敢當 可以興奮耐d 嘛! 自己諗果陣已經 high high 地 寫好之後亦要提前發送俾老公仔等佢記記台詞... 下一次劇本o既構思我都已經有啦, 不過賣賣關子先 到時候再講

2. 係o既係o既, 小女子得罪夫人受 ...
我才不想看 別拍這種照片了
妳自己誠實就好 受了罰告訴我 沒有的話就說沒有
畢竟我又不能拿妳怎樣

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-23 10:20 發表 查看引用來源

我才不想看 別拍這種照片了
妳自己誠實就好 受了罰告訴我 沒有的話就說沒有
畢竟我又不能拿妳怎樣
..............

仲等緊你改口, 話 "我開玩笑的, 千萬別當真, 要你那麼難受我會心痛的.." 類似咁樣o既說話

點解冇o既?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆