上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
215  51.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-5 12:01 發表 查看引用來源

er......... 其實仲未...
不過放心我一定唔會忘記, 今晚循例要受訓
受完之後一定會同佢講再加20
為o左你打死無怨
受訓? 是50?
其實又一次 我是開玩笑的 加起來70 太痛了吧
有點嚇人...
就算妳不怕我也不忍心....

我老婆都會主動幫脫我褲, 幫我含, 但就唔可以口爆, 佢話D味頂唔順.
其實女仔肯含你, 你都應該要lam佢, 想信做過既師兄都知,
lam 到佢好high時, 佢會想將成條JJ吞落肚.
愛撫佢波波, 啜佢波波, 就每日都會做多次. 佢亦好享受.

正所謂..:

女人唔用口     男人巧快走...  
男人唔食撻     冇囡俾你啪

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-3-5 13:37 發表 查看引用來源
正所謂..:

女人唔用口     男人巧快走...  
男人唔食撻     冇囡俾你啪

都唔係嘅, 如果有自信可以插到我高潮嘅話可以唔奶😁

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-5 12:31 發表 查看引用來源

受訓? 是50?
其實又一次 我是開玩笑的 加起來70 太痛了吧
有點嚇人...
就算妳不怕我也不忍心....
遲咗😋
鞭已打
前日狀態大勇頭三十籐冇郁冇出聲呀✌️
不過最後十下辛苦到呀媽都唔認得⋯⋯

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-4 13:49 發表 查看引用來源

他今天在家和我吃完午飯才走嘛
飯後他坐著 我借故問他昨日的會議開得怎樣 累不累 放鬆一點 這類的話
然後跟他說要不要給他鬆弛一下 爬到他的跟前給他口交
把他侍候得差不多了 將他的肉棒弄濕一點然後用手繼續
...
像師姐這樣的女人,
實在太令男人喜歡了!👍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-5 12:01 發表 查看引用來源

er......... 其實仲未...
不過放心我一定唔會忘記, 今晚循例要受訓
受完之後一定會同佢講再加20
為o左你打死無怨
只係睇咗呢幾格,
唔知你哋發生咗咩事?
但都覺得你哋好搞笑。😂

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-7 11:43 發表 查看引用來源

只係睇咗呢幾格,
唔知你哋發生咗咩事?
但都覺得你哋好搞笑。😂
係我唔好, 話人地鵪𪂹 🤣
不過條友真係勁怕醜(初時)
嬌滴滴又楚楚可憐咁嘅樣好好玩
其實讀書果陣我成日恰呢種小朋友
無奈佢係我公司一個大客嘅高層嘅老婆😜

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-7 18:51 發表 查看引用來源
係我唔好, 話人地鵪𪂹 🤣
不過條友真係勁怕醜(初時)
嬌滴滴又楚楚可憐咁嘅樣好好玩
其實讀書果陣我成日恰呢種小朋友
無奈佢係我公司一個大客嘅高層嘅老婆😜 ...
......
原來如此
我成為了妳欺負的對象😢
想說雖然我明白人各有所好 但間接因為我的緣故
讓妳痛得流下眼淚 我還是心疼的

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-8 06:23 發表 查看引用來源

......
原來如此
我成為了妳欺負的對象😢
想說雖然我明白人各有所好 但間接因為我的緣故
讓妳痛得流下眼淚 我還是心疼的
你知我講笑㗎啦
本來就應該係我要受訓嘅日子, 多鞭幾籐ok㗎
而且我一直都喺度搵緊借口俾佢嚴厲D咁去體罰我
不過亦feel 到你嘅心意💋
太完美啦你呢個老婆, 人又靚心地又好又任勞任怨
我從未見過一個港女可以好似你咁死心塌地服侍老公

上一頁下一頁