上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
215  51.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-3 02:00 PM 發表 查看引用來源

試試前戲玩到好high果陣叫佢用手打...
做出好開心好享受o既反應
多試幾次之後加入道具俾佢慢慢習慣,
用d 隨手可得o既o野例如間尺, 扮冇深思熟慮求其拎起手咁o既樣
同時多d 交流, 重點一定要俾佢知道o既就係快 ...
用刑具打我都五舍得,怕老婆痛,不過用手掌打落pat pat,佢就接受又特別high甘話,其實女人系咪都有D M底呢?😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-8 07:50 發表 查看引用來源

你知我講笑㗎啦
本來就應該係我要受訓嘅日子, 多鞭幾籐ok㗎
而且我一直都喺度搵緊借口俾佢嚴厲D咁去體罰我
不過亦feel 到你嘅心意💋
太完美啦你呢個老婆, 人又靚心地又好又任勞任怨
我從未見過一個港女可以好似你咁 ...
好了別再抬舉我了
說美的話妳的氣質比我好得多
(老實說我們外出的時候我察覺到大半的男生其實是在偷看妳😅)
話說回來 我依然沒看明白妳所謂的受訓是訓練什麼
也許妳留言有說過 但大海撈針的我不知道怎麼找

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-3-8 08:47 發表 查看引用來源
用刑具打我都五舍得,怕老婆痛,不過用手掌打落pat pat,佢就接受又特別high甘話,其實女人系咪都有D M底呢?😂
應該係....... 女人對喜歡的男人會在性的接受力都比較強。
而且女人喜歡man一點的男人,又或霸道,平時溫柔,床上卻又會很強勢。
當然,都係要師姐答好D。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-8 09:01 發表 查看引用來源

好了別再抬舉我了
說美的話妳的氣質比我好得多
(老實說我們外出的時候我察覺到大半的男生其實是在偷看妳😅)
話說回來 我依然沒看明白妳所謂的受訓是訓練什麼
也許妳留言有說過 但大海撈針的我不知道怎麼找 ...
訓練有好幾方面

第一當然係服從, 俾籐條打o既感覺唔需要多講啦,
痛到一個點人o既自然反應一定係會縮, 會想避開,
呢個時候主人就會下指令, 佢唔會綁我o架, 亦唔會掂我,
只會口頭上: "趴返好啦", "屁股再翹高d" 之類
要聽話囉, 再痛都要忍住佢, 再訓返好俾佢繼續

跟住就係忍耐力, 呢個應該唔需要解釋啦

然後到愛的表現 即係之前咁講,
我揀定o左你, 再痛再辛苦我都一定會陪你走落去, 直到最後
既係一種表現, 亦係一種練習囉, 每次鞭打都會好痛,
但係我選擇之後每次親密都要俾你鞭打

仲有o既雖然唔算係訓練, 但我好中意o既,
就係表演 因為咁樣好sexy

再講多樣o野你知啦
你話你好多時候陪老公出席宴會之後, o係停車場都會先俾佢舒服舒服然後先走嘛
其實我同你掉返轉...
如果個宴會係我負責 handle 的話
我會o係前一晚/ 當日o既日頭出門之前 (如果event 係週末)
要就o黎係我老公o既果條友出力鞭打然後同我大戰一場
呢個係我o既習慣囉

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-3-8 08:47 發表 查看引用來源
咁如果老婆要求, 你又會唔會?

其實又唔可以話 "女人都有m 底" o既, 等如我唔可以話 "男人都係污糟" 一樣
可能只係樂極忘形, 係好事o黎o既

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-8 10:41 發表 查看引用來源

應該係....... 女人對喜歡的男人會在性的接受力都比較強。
而且女人喜歡man一點的男人,又或霸道,平時溫柔,床上卻又會很強勢。
當然,都係要師姐答好D。 ...
絕對係啦
好多女仔其實係好中意自己幫人含果陣, 對方捉住佢個頭, 甚至對住佢個嘴抽插
當中有幾個(傾得呢種話題o既朋友)話, 搞完之後唔會主動想幫對方啜乾淨d 精液,
但如果男人開口叫佢咁做佢又唔會拒絕
所以(我地認為) 好多時男人得唔到自己想要o既服務, 唔係佢地女伴冇性趣,
而係佢地自己唔敢開口囉

當然o係男性角度睇, 亦都會認為係女性唔夠主動

唔食撻
條女唔夠濕
靚撻一定要食
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-3-5 13:37 發表 查看引用來源
正所謂..:

女人唔用口     男人巧快走...  
男人唔食撻     冇囡俾你啪

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-9 08:06 發表 查看引用來源

訓練有好幾方面

第一當然係服從, 俾籐條打o既感覺唔需要多講啦,
痛到一個點人o既自然反應一定係會縮, 會想避開,
呢個時候主人就會下指令, 佢唔會綁我o架, 亦唔會掂我,
只會口頭上: "趴返好啦", "屁股再翹高d" ...
謝謝
最後的一段 我好像明白了妳喜歡SM的真正原因...

引用:
說實話我也有少許...
老公偶爾會用手掌 真的好興奮 我還會刻意抬高一下屁股讓他拍打
但用到刑具 像那位blowjob queen 的確是害怕

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-9 11:42 發表 查看引用來源

說實話我也有少許...
老公偶爾會用手掌 真的好興奮 我還會刻意抬高一下屁股讓他拍打
但用到刑具 像那位blowjob queen 的確是害怕
我頂你

你真係變o左啦你

鬼唔望你老公有朝一日真係搵條皮鞭返o黎鞭過你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆