上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
215  51.0k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-2-9 06:06 發表 查看引用來源
哇!! (假裝的 )
很久沒有上來 一來就看到好消息
再一次恭喜趙總
祝妳有一個難忘的婚禮--以及婚禮之後的餘慶節目  
雖然我們的口味各有不同 但真的很欣賞妳的心思
妳的裡外果然很不一樣 說難聽 ...
都再一次射射你
射你面好呢, 定係射入你口裡面?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 08:55 發表 查看引用來源

都再一次射射你
恭喜貴妃娘娘升咗做皇后娘娘。

皇上仲有冇向娘娘施刑呀?

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-2-9 11:26 發表 查看引用來源

恭喜貴妃娘娘升咗做皇后娘娘。

皇上仲有冇向娘娘施刑呀?
多謝
施刑當然有, 係keep住奴性必須o既
本宮為o左隆重其事, 想奏請皇上俾我禁慾...
即係直至正式成為佢老婆果日為止都冇得俾佢插
但因為佢係(我o既)九五之尊所以佢可以免禁慾,
我會繼續俾屁股佢打, 繼續用口幫佢出, 只係暫時冇得享受
呢個係參照一個咸片頻道o既理念, 好似叫咩咩romantic 咁上下,
男女主角通常都係夫妻/ 情侶, 拍片之前一個禮貌禁搞o野,
然後一下子爆發出o黎好有passion, 個畫面真係好好feel o架

只係仲有將近兩個月我都唔知自己忍唔忍到

唔好因為成為人妻而少上.....仲有好多野要向妳學習

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 12:08 發表 查看引用來源

多謝
我會繼續俾屁股佢打, 繼 ...
娘娘可以自制禁慾。
妹妹都係咁,自己要求戴貞操帶,將貞操帶叫做“激死老公”添。
依家帶咗個幾月.....

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-2-9 12:22 發表 查看引用來源

娘娘可以自制禁慾。
妹妹都係咁,自己要求戴貞操帶,將貞操帶叫做“激死老公”添。
依家帶咗個幾月.....
係有睇到過你個po

係o架我係諗住自制, 同受刑一樣道理, 我唔會用任何約束性o既道具幫助
有d 野係要自願先顯得可貴嘛
同感情一樣, 一個足不出戶o既宅男無一腳踏兩船係自然現象
一個相識滿天下身邊有男有女o既人仍然對你一條心先係真的愛你

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-2-9 12:14 發表 查看引用來源
唔好因為成為人妻而少上.....仲有好多野要向妳學習
係o既係o既
我會盡力

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 12:08 發表 查看引用來源

多謝
我會繼續俾屁股佢打, 繼 ...
我試過真係好正架

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 08:55 發表 查看引用來源

都再一次射射你
有人代妳射了

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 12:44 發表 查看引用來源

係有睇到過你個po

係o架我係諗住自制, 同受刑一樣道理, 我唔會用任何約束性o既道具幫助
有d 野係要自願先顯得可貴嘛
同感情一樣, 一個足不出戶o既宅男無一腳踏兩船係自然現象
一個相識滿天下身邊有男有女o ...
妹妹戴貞操帶,有 “公” 權,亦有 “主” 權。
日間,貞操帶就用 “公” 鎖....
晚上, “公” 鎖加 “乸” 鎖...
哈哈!係咪好玩呢!

啱啱同只公食完飯,入厠所整條貞操帶....
嗰種又惊又high ,真係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆