上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
215  51.3k

蛇夫人~congratulations! 人生可以揾到個真正伴侣  真系唔容易  祝妳生活愉快!😄

最近好嗎? 籌備工作都順利?
有沒有遵守承諾禁慾 還是已經破戒了

回覆 42# katieW 的帖子

好像是問你好嗎多D,你已經KO左bf未?晚晚要他交功課。。。

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-2-24 16:18 發表 查看引用來源
好像是問你好嗎多D
你理得我地啫 我明佢up 乜呀

好, 最近幾好, 你呢?
其實都冇咩好準備, 一早預o左細搞o架啦, 等疫情過去先後補囉...
呢樣我ok 架, 就算唔補我真係一d 都唔介意, 婚姻比婚禮重要嘛, o岩冇?
再唔係就分批聚 -- 一定留一日俾你地兩位

承諾我有遵守, 真係一下都冇督過入去

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-25 06:44 發表 查看引用來源

你理得我地啫 我明佢up 乜呀

好, 最近幾好, 你呢?
其實都冇咩好準備, 一早預o左細搞o架啦, 等疫情過去先後補囉...
呢樣我ok 架, 就算唔補我真係一d 都唔介意, 婚姻比婚禮重要嘛, o ...
我也挺好

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70106803&extra=page%3D1&page=2

回覆 12# 跟 16# 可否解釋一下
請說真話

引用:
原帖由 katieW 於 2021-2-25 07:42 發表 查看引用來源

我也挺好

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70106803&extra=page%3D1&page=2

回覆 12# 跟 16# 可否解釋一下
請說真話
吓你唔係以為...........
陳年往事o黎o架啦, 數一數將近十年可能仲唔止
仲有, 絕對百分之一百當事人都絕對百分之一百肯定係土生土長o既香港人
咁講放唔放心?
如果有半句假話我先感染新冠再俾人悔婚然後俾車車死

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-25 08:56 發表 查看引用來源

仲有, 絕對百分之一百當事人都絕對百分之一百肯定係土生土長o既香港人
咁講放唔放心?
如果有半句假話我先感染新冠再俾人悔婚然後俾車車死 ...
含同插完全係兩回事😂
換轉我老婆發生咁嘅事,我都唔覺得係一件咩大事

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-25 08:56 發表 查看引用來源

咁講放唔放心?
如果有半句假話我先感染新冠再俾人悔婚然後俾車車死 ...
嘻嘻嘻嘻 逗妳而已啦
我才不是那麼敏感的人

堅守諾言的生活有沒有很苦很難過
好像還有一個多月?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-2-25 11:23 發表 查看引用來源

嘻嘻嘻嘻 逗妳而已啦
我才不是那麼敏感的人

堅守諾言的生活有沒有很苦很難過
好像還有一個多月?

係o架禁慾真係唔容易, 不過同時間又好有feel, 好有奴隸侍候主子feel
事關真係100%只得佢爽同埋受佢俾o既皮肉之苦

話事話我搵到兩樣o野
第一樣有d on9, 係countdown app, 每朝一張開眼都望一望仲有幾多日
第二樣係一個外國website, 我買o左一set 好靚o既籐條諗住當晚交俾老公
俾佢以後用o黎懲罰/ 訓練我
不得不提o既一樣o野: 外國o野同淘寶貨真係兩個境界

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-25 13:57 發表 查看引用來源

係o架禁慾真係唔容易, 不過同時間又好有feel, 好有奴隸侍候主子feel
事關真係100%只得佢爽同埋受佢俾o既皮肉之苦

話事話我搵到兩樣o野
第一樣有d on9, 係countdown app, 每朝一張開眼都望一望仲有幾 ...
師妹有好野麻煩介紹下。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆