上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
215  51.0k

呵呵呵今天我比妳早
快起來啦 我也想知道妳買了什麼!

回覆 51# katieW 的帖子

師妹咁早起身,你應該不在香港了。。。

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-2-26 05:58 發表 查看引用來源
師妹咁早起身,你應該不在香港了。。。
我在啊 只是每天都會起得比老公早 替他準備早餐

引用:
原帖由 katieW 於 2021-2-26 05:45 發表 查看引用來源
呵呵呵今天我比妳早
快起來啦 我也想知道妳買了什麼!
係啦巴閉啦你, 駛唔駛頒個獎狀過你
晏d 俾個詳細報告俾你都得, 不過宜家要早操一下, 遲少少再講
煮你個飯啦!

返o黎啦 as promised...

搵到一個叫etsy o既網站, 入面咩都有 (望過吓d 小擺設都幾靚, 唔買性玩具都可以上去睇吓其他)

https://www.etsy.com/hk-en/listing/680798789/very-striking-carbon-fiber-badin?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=bdsm+cane&ref=sr_gallery-1-30&organic_search_click=1
呢支可以話一見鍾情, 短o左少少不過勝在夠幼, 佢話疼痛度有 10 out of 10, 即刻扑o左鎚囉

https://www.etsy.com/hk-en/listing/607930122/hazelnut-badine?ref=related-1&variation0=858745152
呢支粗少少, 亦都長少少, 疼痛度都有 8 out of 10

https://www.etsy.com/hk-en/listing/728626325/super-whippy-32-dragon-cane

呢支比上面果支再長d, 都買埋

https://www.etsy.com/hk-en/listing/471672736/classic-bdsm-cane-wrapped-wood-spanking?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=bdsm+cane&ref=sr_gallery-1-1&organic_search_click=1&bes=1
呢個就勁啦, 超靚, 好多款, 揀o左一支最old school o既幼bamboo, 一支 1/4" aluminum, 一支 bubinga,
再加一個 bubinga 同款o既手把俾老公因為睇落呢set 短過晒上面果d, 鞭果陣佢要更加用力
想佢揸得舒服d 嘛

忍唔住要再講多次, 同淘寶幾蚊人仔果d 比真係兩個世界 雖然都幾好用

未加運費已經駛o左我將近三千蚊, 但都平過佢送o既訂婚戒指

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-26 08:04 發表 查看引用來源
返o黎啦 as promised...

搵到一個叫etsy o既網站, 入面咩都有 (望過吓d 小擺設都幾靚, 唔買性玩具都可以上去睇吓其他)

https://www.etsy.com/hk-en/listing/680798789/very-striking-carbon-fiber-badin?ga_order ...
我也回來了

妳真的很喜歡打屁股 那麼有心思去選購 感覺妳好像是故意挑最痛的
粗幼給的感覺會很不一樣嗎?
怎樣叫做好用的籐條...

這種玩意我是不敢的了 不過有些好奇 而且佩服妳的執著
(要是我的話我會選那個purpleheart 我喜歡紫色

順便說說買了那麼多 打算怎麼用? 有想過嗎?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-5 10:29 發表 查看引用來源
件事是咁的...

本宮終於快要正式被冊封為后啦

前排某日有d 家事返o左老家, 事先同皇上請o左假,
佢好似好興奮咁話去吧去吧返去坐耐d, 佢可以一個人打機
點知條友偷偷踩o左上我屋企佈置 (手工 ...
日后繼續享受性趣,繼續走人生路

引用:
原帖由 katieW 於 2021-2-26 10:50 發表 查看引用來源

我也回來了

妳真的很喜歡打屁股 那麼有心思去選購 感覺妳好像是故意挑最痛的
粗幼給的感覺會很不一樣嗎?
怎樣叫做好用的籐條...

這種玩意我是不敢的了 不過有些好奇 而且佩服妳的執著
(要是我的 ...
"粗幼給的感覺會很不一樣嗎?"
會, 粗係疼痛, 幼係刺痛, 唔知你明唔明啦
雖然都難但相對o黎講前者比較好忍, 後者會比較有挑戰性

"怎樣叫做好用的籐條..."
耐用囉, 唔容易爛, 唔會起刺, 有彈性, 打人夠痛

"打算怎麼用? 有想過嗎?"
都有o既... 平時主要用中間兩支, 即係如果佢keep到狀態兩至三日要搞一次,
搞之前o既前戲用呢兩支俾佢打
第一支超幼o既用o黎當我做o左d 佢唔滿意o既事果陣受罰,
事關我令人唔高興在先, 鞭打難受一d 都好應該

最靚最貴o既果批留返o係一d 重要日子例如紀念日, 將我自己奉獻俾佢果陣用
就好似新婚當晚我話可以打到見血果次咁, 一定要用果支 bubinga
一來因為佢靚二來因為佢粗, 唔容易打損, 要打更大力/ 更長時間,
係會痛到生不如死但個寓意係我將自己徹底交俾你, 無論快樂定痛苦我都會堅持同你走到最後...

講到底呢d 都係我一廂情願啦, 最終咩時候用咩o野o既決定權都要俾返呢位一家之主

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-26 13:03 發表 查看引用來源

係會痛到生不如死但個寓意係我將自己徹底交俾你, 無論快樂定痛苦我都會堅持同你走到最後
我看到這句不知怎麼的鼻子一酸 有點感動
老公也看了妳的留言 他對妳讃不絕口 😄
跟我一樣對妳的喜好沒多大興趣
但非常欣賞妳的細心和一絲不苟
說妳可能也不淸楚自己的潛力有多巨大
他看人很準的 😉
我也有點無言了
重口味的色情玩意也能給妳説得感人肺腑
妳的未婚夫真的非常幸運 👍

引用:
原帖由 katieW 於 2021-2-27 10:27 發表 查看引用來源

我看到這句不知怎麼的鼻子一酸 有點感動
老公也看了妳的留言 他對妳讃不絕口 😄
跟我一樣對妳的喜好沒多大興趣
但非常欣賞妳的細心和一絲不苟
說妳可能也不淸楚自己的潛力有多巨大
他看人很準的 😉
我也有點無言 ...
What the fuck 你居然將我呢d o野show 俾我個大客睇?!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆