上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
215  51.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-1 06:54 發表 查看引用來源

What the fuck 你居然將我呢d o野show 俾我個大客睇?!
呃.......................
想打電話給妳 但沒人接
我是不是闖禍了.... 不好意思我沒想太多就跟他說了 說完順手熒幕轉過去讓他看了一眼...
不過我發誓 一看見他回來立即跟他說 千萬千萬要尊重人家的私隱
別再有第三個人知道
是我錯了 真的非常對不起
有什麼補償我能夠做的 請告訴我 我一定會儘力給妳做的 什麼都可以
再一次鄭重的公開道歉

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-1 11:49 發表 查看引用來源

想打電話給妳 但沒人接
我是不是闖禍了.... 不好意思我沒想太多就跟他說了 說完順手熒幕轉過去讓他看了一眼...
不過我發誓 一看見他回來立即跟他說 千萬千萬要尊重人家的私隱
別再有 ...
補償?
哈哈!
就讓妳的屁屁幫挨上18下幼籐條鞭打吧!

仲有仲有,係要光著屁屁打的.....

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-3-1 15:13 發表 查看引用來源

補償?
哈哈!
就讓妳的屁屁幫挨上18下幼籐條鞭打吧!

仲有仲有,係要光著屁屁打的.....
哈哈哈哈咪嚇 9人啦

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-1 11:49 發表 查看引用來源

想打電話給妳 但沒人接
別再有 ...
我都先o黎一個sorry, 尋日突發式咁樣有d 忙開會所以冇接電話又冇回你...
係有少少驚訝啫, 但後尾諗深一層你同老公感情好, 先至無所不談, 其實係應該o既
只係估你唔到, 已經進化到o係佢面前上性版仲俾埋佢睇...
念在你咁open 今次o既事就算啦, 鍚番一啖, 冇事啦

教多你一招 o係對方身邊睇咸濕o野, 睇到自己有d 感覺 (但又唔好太興烚烚之前)
挨過去二話不說拉開佢條褲就含落去, 男人十個有九個半都好受落
保證更加愛你
口爆嘛, 唔一定個個男人夠膽開口提出要求, 所以要突擊俾佢surprise

教完啦, 到你講我聽, 咁佢睇完之後仲有冇講過d 乜?
唔知係一回事, 知道俾人知道之後梗有d 好奇嘛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-2 06:05 發表 查看引用來源

我都先o黎一個sorry, 尋日突發式咁樣有d 忙開會所以冇接電話又冇回你...
係有少少驚訝啫, 但後尾諗深一層你同老公感情好, 先至無所不談, 其實係應該o既
只係估你唔到, 已經進化到o係佢面前上性版仲俾埋佢睇...
念 ...
謝謝妳的大量
也謝謝分享取悅男伴的秘訣 驚喜我明白啊
只是有時候自己也有難為情的時候 指的是忽然去脫對方褲子去含住他的這個動作

對了我昨晚確實跟老公談了 結果反被他說了一頓
他說這種事用得著我提醒他嗎? 當然絕不會跟第三者公開這種事
每個人有不為人知的一面正常不過等等 所以妳不用擔心
妳相信我才跟我說那麼多 我也相信我老公的為人
跟妳也說說他的另一面吧
很多時候出席酒會飯局他不是也喝酒嘛 結束之後到停車場拿車
他都喜歡出發之前看清附近沒有人 先讓我替他口爆了一次才開車的
記憶中包括我們見面那次也有
有時候我開玩笑 問他是不是看到場所入面美女太多受不了

他還說過什麼嘛... 主要是讚嘆吧 沒什麼奇異眼光的
就是妳很執著 真的非常非常執著 (好事來的)
像那次的活動一樣 他說價錢比妳們好的公司多的是 就是跟妳聊過天吃過飯
看中妳本人才選擇妳們公司的... 差不多這樣啦
還有如果妳的公司是他競爭對手的話 多一倍工資也要把妳挖過來

這些都是他自己親口說過的
我不拿人家的生計開玩笑

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-2 08:55 發表 查看引用來源

謝謝妳的大量
也謝謝分享取悅男伴的秘訣 驚喜我明白啊
只是有時候自己也有難為情的時候 指的是忽然去脫對方褲子去含住他的這個動作

對了我昨晚確實跟老公談了 結果反被他說了一頓
他說這種事用得著我提 ...
嘩嘩嘩!
頂最衰呢個係性版, 如果唔係真係要俾老細睇睇
冇咩意思o既, 純粹show off 一下, 暫時未想改口叫你做老板娘囉

言歸正傳啦... 夫妻嘛, 冇咩好難為情o既,
淫妻係男人都中意, 尤其是好似你呢種淨係對老公淫o既淫妻仲要咁靚女, 簡直係極品
天賦o既o野唔用真係有d 浪費囉

停車場口爆好似有聽你講過, 係咪可以用飽暖思淫慾o黎形容
但咁揸車好危險啫...

我仲係未接受到你o係老公旁邊上性版呢個事實...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-2 11:53 發表 查看引用來源

嘩嘩嘩!
頂最衰呢個係性版, 如果唔係真係要俾老細睇睇
冇咩意思o既, 純粹show off 一下, 暫時未想改口叫你做老板娘囉

言歸正傳啦... 夫妻嘛, 冇咩好難為情o既,
淫妻係男人都中意, 尤其是好似你呢種淨係對 ...
過獎了
實不相瞞我當然也有意亂情迷想做愛的時候 又不好開口
才故意在他面前打開的...

開車的事 回程很多時候其實都是我開
時間不早 喝了酒 又剛射了精 他都累了 就讓他睡一睡

容許我再問問... 妳跟男友/ 未婚夫聊性 提出也好提供也好
怎樣說得又露骨又不會難為情? 我真的很想知道

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-3 06:49 發表 查看引用來源

過獎了
實不相瞞我當然也有意亂情迷想做愛的時候 又不好開口
才故意在他面前打開的...

開車的事 回程很多時候其實都是我開
時間不早 喝了酒 又剛射了精 他都累了 就讓他睡一睡

容許我再問問... 妳跟男 ...
嗱首先你個邏輯就已經唔對啦 露骨o既o野絕大部分都係難為情o既
除非你調整自己心態, 即係習以為常

提出o既話... 照直講囉, 講自己想要d 乜
通常都係賽後檢討
"其實你打我可以再大力d, 我ok.."
"你摔到我高潮果下我特別想你射入我口, 味道超sexy..."

提供o既話... 其實都差唔多, 但加d 情趣囉
比如睇睇吓電視, 我忽然間會同佢講話我有d 肚餓,
佢會問我想食乜, 我指一指佢下面, 跟住你明o架啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-2 05:51 發表 查看引用來源

哈哈哈哈咪嚇 9人啦
娘娘話妹妹唔好嚇人,妹妹又點會嚇人呢?
娘娘唔分享下被籐條鞭打的樂趣,別人又點知道個中的樂趣呢?

可惜屋企嗰隻,係“憐香惜玉”,唔肯對妹妹用刑,佢越唔用刑,妹妹就越想.....
諗起 “ 睇住條籐條打嚟,知道會好痛好痛,好怕好怕,個口就叫唔好,但係個心就想佢大大力咁打 ”。
打到標尿個一刻......哇!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-3 08:21 發表 查看引用來源

嗱首先你個邏輯就已經唔對啦 露骨o既o野絕大部分都係難為情o既
除非你調整自己心態, 即係習以為常

提出o既話... 照直講囉, 講自己想要d 乜
通常都係賽後檢討
"其實你打我可以再大力d, 我ok.."
"你摔到我 ...
其實照直講真是好重要,但都要睇對方會唔會咁做,有時講到出面都話唔得,仲要睇佢心情,真是好無癮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆