上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
215  51.2k

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-3-3 12:58 發表 查看引用來源

娘娘話妹妹唔好嚇人,妹妹又點會嚇人呢?
娘娘唔分享下被籐條鞭打的樂趣,別人又點知道個中的樂趣呢?

可惜屋企嗰隻,係“憐香惜玉”,唔肯對妹妹用刑,佢越唔用刑,妹妹就越想.....
諗起 “ 睇住條籐條打嚟,知道會好痛好痛,好怕好怕 ...
試試前戲玩到好high果陣叫佢用手打...
做出好開心好享受o既反應
多試幾次之後加入道具俾佢慢慢習慣,
用d 隨手可得o既o野例如間尺, 扮冇深思熟慮求其拎起手咁o既樣
同時多d 交流, 重點一定要俾佢知道o既就係快感+痛楚撈埋一齊會令你特別興奮
之後記住每次佢有出手打你, 搞o野過程之中必須要滿足佢一切喜好
比如平時唔口爆吞精唔顏射o既, 被打之後都要俾佢
等佢體會到有打同冇打你對佢所得到享受o既差別
再過一排先自己準備想用o既刑具, 籐條皮鞭木板全部淘寶有售, 價錢都唔貴
跟住再重覆上面四行o既行為, 對佢o既一切要求都有求必應
最後要o係佢面前好珍之重之咁做保養/ 清潔刑具o既工夫,
等佢百分之百深信你真係好願意好中意被sm
加多個bonus, 就係久唔久上網時, 都四圍look 下賣sm 用品o既網店,
同樣都係要俾佢見到

呢個係我調教對方o既過程, 唔知幫唔幫到你
切記一樣o野, 要慢, 一步登天一o黎就想對方重手好可能會有反效果

再講返果條友
你咁樣真係可以嚇死佢o架
宜家好o左好多, 剛識佢果陣除o左鵪鶉我諗唔到另一個形容詞去形容佢

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-3-3 13:51 發表 查看引用來源

其實照直講真是好重要,但都要睇對方會唔會咁做,有時講到出面都話唔得,仲要睇佢心情,真是好無癮
雙向o既呢d o野...
提出自己要求, 都要關心一下對方想你點做
可能係我自己咁啦, 當佢同我講好喜歡我點點點果陣其實好開心
有一種被人承認/ 肯定o既感覺

回覆 71# 蛇貴妃 的帖子

謝謝妳的分享指導 但怎麼說我是鵪鶉

(呵我又比妳早了今天 )

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-4 05:39 發表 查看引用來源
謝謝妳的分享指導 但怎麼說我是鵪鶉

(呵我又比妳早了今天 )
巴閉 早我少少咁大把啫
乜q 野都怕唔係鵪鶉係乜
不過重申講緊係以前o既事

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-4 06:21 發表 查看引用來源

巴閉 早我少少咁大把啫
乜q 野都怕唔係鵪鶉係乜
不過重申講緊係以前o既事
不少啦 我四時半就起床了

還在說我鵪鶉... 自己到妳的未婚夫那裡領二十下鞭打!

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-4 06:51 發表 查看引用來源

不少啦 我四時半就起床了

還在說我鵪鶉... 自己到妳的未婚夫那裡領二十下鞭打!
(開玩笑而已 我沒生氣啊別誤會)

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-4 07:31 發表 查看引用來源

(開玩笑而已 我沒生氣啊別誤會)
點會誤會呢

所以先話你咩都怕! 又要扮, 扮完之後又驚, 走返上o黎澄清

五點唔到就起身有d 過份, 咁早做乜呀?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-4 07:46 發表 查看引用來源

點會誤會呢

所以先話你咩都怕! 又要扮, 扮完之後又驚, 走返上o黎澄清

五點唔到就起身有d 過份, 咁早做乜呀?
......
那麼我收回好了 妳現在真的欠我二十籐屁股鞭打

我早起做早飯啊 老公昨晚開會開得很晚
給他弄個人參雞湯起來可以吃

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-4 08:22 發表 查看引用來源

......

早飯就食咁補的東西,唔通你想。。。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-4 08:22 發表 查看引用來源

......

怕你呀? 打咪打
(溫柔mode: 只要你歡喜, 每日二十籐都得啦, anything for you )

話時話我都好好奇朴先生早餐究竟食乜?
要你朝朝晨咁早起身準備...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆