上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
73  51.2k

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

喜訊公佈完畢, 射射各位o既恭賀 想吸引除o左果位記仇的小女人以外o既多d 已婚朋友入o黎,
分享一下同老公老婆之間值得回味o既性事

再唔整多d 人返o黎呢個論壇恐怕要執o架啦
唔明點解呢度自由o左 (冇以前果d 版主呢樣唔得果樣唔得),
反而仲冷清過以前

射射各位   
我會努力做個善解人意可咸可甜有求必應o既好人妻
遺憾o既只係撞正呢個時勢... 不過又同自己講, 盛大o既婚禮好多人都有啦,
反而另一個極端某程度上先至更加難忘... 有幾可俾你遇上咁o既疫情呢
全世界幾百萬人中招, 我地無事之餘日常生活工作收入家人朋友咩o野影響都冇, 已經係個大bonus...
各位都要保重, 有時間我都仲會上o黎o既

引用:
原帖由 katieW 於 2021-2-9 06:06 發表 查看引用來源
哇!! (假裝的 )
很久沒有上來 一來就看到好消息
再一次恭喜趙總
祝妳有一個難忘的婚禮--以及婚禮之後的餘慶節目  
雖然我們的口味各有不同 但真的很欣賞妳的心思
妳的裡外果然很不一樣 說難聽 ...
都再一次射射你
射你面好呢, 定係射入你口裡面?

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-2-9 11:26 發表 查看引用來源

恭喜貴妃娘娘升咗做皇后娘娘。

皇上仲有冇向娘娘施刑呀?
多謝
施刑當然有, 係keep住奴性必須o既
本宮為o左隆重其事, 想奏請皇上俾我禁慾...
即係直至正式成為佢老婆果日為止都冇得俾佢插
但因為佢係(我o既)九五之尊所以佢可以免禁慾,
我會繼續俾屁股佢打, 繼續用口幫佢出, 只係暫時冇得享受
呢個係參照一個咸片頻道o既理念, 好似叫咩咩romantic 咁上下,
男女主角通常都係夫妻/ 情侶, 拍片之前一個禮貌禁搞o野,
然後一下子爆發出o黎好有passion, 個畫面真係好好feel o架

只係仲有將近兩個月我都唔知自己忍唔忍到

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-2-9 12:22 發表 查看引用來源

娘娘可以自制禁慾。
妹妹都係咁,自己要求戴貞操帶,將貞操帶叫做“激死老公”添。
依家帶咗個幾月.....
係有睇到過你個po

係o架我係諗住自制, 同受刑一樣道理, 我唔會用任何約束性o既道具幫助
有d 野係要自願先顯得可貴嘛
同感情一樣, 一個足不出戶o既宅男無一腳踏兩船係自然現象
一個相識滿天下身邊有男有女o既人仍然對你一條心先係真的愛你

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-2-9 12:14 發表 查看引用來源
唔好因為成為人妻而少上.....仲有好多野要向妳學習
係o既係o既
我會盡力

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-2-9 13:58 發表 查看引用來源
我試過真係好正架
試過d 咩講o黎聽吓

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-2-11 06:39 發表 查看引用來源
禁慾數日,一扑野敏感度高好多,好多時老婆M到,唔想我打飛機咪鎖下囉。而家要到初六七先有得攪野。
What... M到幫老公口爆唔係基本責任o黎o既咩

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-2-11 10:33 發表 查看引用來源
M come妳們都辛苦喇,重要口爆,我唔忍心囉!
係好辛苦o架, 所以要滋潤一下

引用:
原帖由 kensen 於 2021-2-9 15:35 發表 查看引用來源
恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜!
射射射射射射射射射射射射射射射射!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆