[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
7  51.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 08:55 發表 查看引用來源

都再一次射射你
射你面好呢, 定係射入你口裡面?
恭喜貴妃娘娘升咗做皇后娘娘。

皇上仲有冇向娘娘施刑呀?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 12:08 發表 查看引用來源

多謝
施刑當然有, 係keep住奴性必須o既
本宮為o左隆重其事, 想奏請皇上俾我禁慾...
即係直至正式成為佢老婆果日為止都冇得俾佢插
但因為佢係(我o既)九五之尊所以佢可以免禁慾,
我會繼續俾屁股佢打, 繼 ...
娘娘可以自制禁慾。
妹妹都係咁,自己要求戴貞操帶,將貞操帶叫做“激死老公”添。
依家帶咗個幾月.....

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 12:44 發表 查看引用來源

係有睇到過你個po

係o架我係諗住自制, 同受刑一樣道理, 我唔會用任何約束性o既道具幫助
有d 野係要自願先顯得可貴嘛
同感情一樣, 一個足不出戶o既宅男無一腳踏兩船係自然現象
一個相識滿天下身邊有男有女o ...
妹妹戴貞操帶,有 “公” 權,亦有 “主” 權。
日間,貞操帶就用 “公” 鎖....
晚上, “公” 鎖加 “乸” 鎖...
哈哈!係咪好玩呢!

啱啱同只公食完飯,入厠所整條貞操帶....
嗰種又惊又high ,真係

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-1 11:49 發表 查看引用來源

呃.......................
想打電話給妳 但沒人接
我是不是闖禍了.... 不好意思我沒想太多就跟他說了 說完順手熒幕轉過去讓他看了一眼...
不過我發誓 一看見他回來立即跟他說 千萬千萬要尊重人家的私隱
別再有 ...
補償?
哈哈!
就讓妳的屁屁幫挨上18下幼籐條鞭打吧!

仲有仲有,係要光著屁屁打的.....

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-2 05:51 發表 查看引用來源

哈哈哈哈咪嚇 9人啦
娘娘話妹妹唔好嚇人,妹妹又點會嚇人呢?
娘娘唔分享下被籐條鞭打的樂趣,別人又點知道個中的樂趣呢?

可惜屋企嗰隻,係“憐香惜玉”,唔肯對妹妹用刑,佢越唔用刑,妹妹就越想.....
諗起 “ 睇住條籐條打嚟,知道會好痛好痛,好怕好怕,個口就叫唔好,但係個心就想佢大大力咁打 ”。
打到標尿個一刻......哇!

原來 katieW 的朴先生同蛇貴妃的未婚夫都係一個中意腳仔的人,鍾意玩腳仔,啜腳仔.....
可能男人都係咁,一雙白滑柔軟小腳偏偏係生在他的另一半身上,比佢玩,去錫,去啜。🥰🥰

睇到我激動到喊咗。
我嘅主人真係鍾意小腳到癲㗎,簡直係“腳痴”。
我呢?
就心甘情願要為主人,將自己的小腳改造成主人想要的小腳。
成日都想主人 j下只腳!
😚😚
嘻嘻!
依家只小腳已經著唔到高踭鞋 lu。
🤭

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-11 12:37 發表 查看引用來源
什麼叫改造小腳?
係迎合主人口味。
主人要睇高踭鞋,咁攰攰都著住高踭鞋。
主人中意腳細柔軟,就著細碼嘅,唔好比只腳大,腳硬囉。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-12 06:46 發表 查看引用來源

嘩你仲玩緊紮腳呀?
因住呀真係.... 變o左型唔講得笑...
再講難聽d, 萬一即係萬一.... 你主人口味轉o左,
呢種變型好難逆轉囉
謝娘娘記得。

以前都有,玩完就算。
好多謝最近的一年,讓我決心做了。
結果,老公開心到癲!
比以前更加好玩!

難聽啲?萬一萬一?...主人轉味?
katieW 姐說得好:我是老公的。

前往最後回覆