上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
59  51.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-5 07:21 發表 查看引用來源

我頂你
雖然幾中意你飯後俾老公顏射個故事, 睇o黎你係開始掌握到點樣製造情趣/ 或者其他人叫o既性趣啦
我幻想到你老公有幾爽... 咁正咁索o既淫妻跪o係度幫自己含仲可以射佢塊面
信我, 唔好化濃妝, 求其上少少粉+ ...
嘻跟妳開玩笑啦!
有沒有守信用 請妳的未來老公代我給妳懲罰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-5 12:01 發表 查看引用來源

er......... 其實仲未...
不過放心我一定唔會忘記, 今晚循例要受訓
受完之後一定會同佢講再加20
為o左你打死無怨
受訓? 是50?
其實又一次 我是開玩笑的 加起來70 太痛了吧
有點嚇人...
就算妳不怕我也不忍心....

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-7 18:51 發表 查看引用來源
係我唔好, 話人地鵪𪂹 🤣
不過條友真係勁怕醜(初時)
嬌滴滴又楚楚可憐咁嘅樣好好玩
其實讀書果陣我成日恰呢種小朋友
無奈佢係我公司一個大客嘅高層嘅老婆😜 ...
......
原來如此
我成為了妳欺負的對象😢
想說雖然我明白人各有所好 但間接因為我的緣故
讓妳痛得流下眼淚 我還是心疼的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-8 07:50 發表 查看引用來源

你知我講笑㗎啦
本來就應該係我要受訓嘅日子, 多鞭幾籐ok㗎
而且我一直都喺度搵緊借口俾佢嚴厲D咁去體罰我
不過亦feel 到你嘅心意💋
太完美啦你呢個老婆, 人又靚心地又好又任勞任怨
我從未見過一個港女可以好似你咁 ...
好了別再抬舉我了
說美的話妳的氣質比我好得多
(老實說我們外出的時候我察覺到大半的男生其實是在偷看妳😅)
話說回來 我依然沒看明白妳所謂的受訓是訓練什麼
也許妳留言有說過 但大海撈針的我不知道怎麼找

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-9 08:06 發表 查看引用來源

訓練有好幾方面

第一當然係服從, 俾籐條打o既感覺唔需要多講啦,
痛到一個點人o既自然反應一定係會縮, 會想避開,
呢個時候主人就會下指令, 佢唔會綁我o架, 亦唔會掂我,
只會口頭上: "趴返好啦", "屁股再翹高d" ...
謝謝
最後的一段 我好像明白了妳喜歡SM的真正原因...

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-3-8 08:47 發表 查看引用來源
用刑具打我都五舍得,怕老婆痛,不過用手掌打落pat pat,佢就接受又特別high甘話,其實女人系咪都有D M底呢?😂
說實話我也有少許...
老公偶爾會用手掌 真的好興奮 我還會刻意抬高一下屁股讓他拍打
但用到刑具 像那位blowjob queen 的確是害怕

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-9 13:02 發表 查看引用來源

我頂你

你真係變o左啦你

鬼唔望你老公有朝一日真係搵條皮鞭返o黎鞭過你
嘻嘻嘻我變了也是因為妳!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-10 05:58 發表 查看引用來源

我更愛宜家o既呢個你囉!
你係時候好分享一下床事啦, 口爆顏射唔計, 我要聽真係有插插o既
也好吧
上一次其實就是昨天晚上而已
老公坐在床上看書 我剛洗完澡出來也就坐在他身邊靠著他
邊聊天他手伸進被子入面放在我大腿內側 輕輕地掃著 問我睏了沒有
(這其實已經是一個訊號)
我當然說沒有 同時手也放在他胸口跟肚子之間撫摸著 不一會就掀起他的衣服 親起他的乳頭
邀請他躺下來坐在他身上開始親吻 一路向下的 直到他敏感的部位 緩緩地為他吸啜
他享受了一陣子之後要換我躺下來 搓弄我的乳房 又刺激了一下我的小穴
同時他也把我的腳抬起放到嘴裡 把我另一隻腳用來摩擦自己的棒棒
玩弄了好一會 舔起我的小穴來 感覺真的很舒服 很棒
然後分開我的雙腿 將他堅挺著的棒棒插進我身體裡來回抽送
我當然呻吟起來 叫聲愈大他抽送的愈快... 他尤其喜歡一邊抽送一邊含住我的腳趾頭
我完全被他的這個動作迷倒! 自己身體上享受著快感 跟心愛的人四目雙投
用最羞人的姿態接納他進入到我的身體內 他同時在舔著我最不會想被其他人碰的地方 還享受地品嚐著
他急躁起來有時候還是會弄痛我的 不是你那種性虐啊
只是太用力了或者是用力太早了 但我不但不會怪他 還依舊渴望將跟他性愛
我是屬於老公的 用妳那句話... 我的身體都屬於你 你要怎樣用它都可以 不是嗎?

抽送了好一會 (期間我也高潮了一次 在他同時用手的一瞬間...)
他退出來 將棒棒伸到我的嘴裡 我沒吸幾下他便噴射出來
我讓他坐好靠著床頭 伏在他肚皮上慢慢用口替他清潔 將所有流出來的液體都吞下去
才擁著一起睡覺去

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-10 10:47 發表 查看引用來源

衰鬼唔怪得冇人應機啦
情節有d 似我以前睇開果種浪漫式性愛o既咸片, 唔錯呀
原來朴先生都中意吮腳趾
支o野大唔大? 持唔持久?
其實我咁樣八 client 係咪有d 仆街 不過實在控制唔到 ...
唔...... 是不是X街我不評論

妳的未婚夫也會吧
我不意外啊 妳的大長腿只能用驚豔來形容 美得太過份了 很有女人味
整個腳形也很好看 好得用來鞭打 實在有點浪費...

老公他嘛 有點粗有點肥大 跟他身型一樣
第一次給他的時候痛得我快要昏過去!
至於持久 我們很久沒有用安全套 平均進行了10-15分鐘左右算不算持久?

千萬千萬不要讓他知道我公開他的這些....

也給我形容一下妳的那位!!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-10 13:57 發表 查看引用來源

講呢d
不過多謝你啦, 我都知自己殺傷力最大o既武器就係對腳
唔用套有10-15分鐘, 對又煙又酒o既男人o黎講算可以

我果個冇錯係都會呀
仲好似好餓咁樣 著o左一日鞋俾佢除落o黎就啜到雪雪聲

講佢支o野?  ...
我老公偶爾也會這樣
他射精的量亦不少 而且氣味重 跟煙酒應該有關
加上他們的飲食吧 總離不開蔥蒜辣椒等刺激性的調味 煮湯也加大蒜的
又喜歡烤肉 說到這個改天來我們家一起吃吧 他剛教了我做一個他家傳的醬料
韓燒餐廳裡面沒有的 是他姥姥自己研製

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆