上一頁下一頁
發新話題

[又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

收藏  |  訂閱
73  51.2k

引用:
原帖由 Kayako18 於 2021-3-17 16:04 發表 查看引用來源
可能係有2個小朋友,其實一天工作很累,回到家要同2個小朋友沖涼,做功課/溫習,到哄完他們訓自己都想訓,真心無咩心情....
嘩頂...
真係要認真考慮生唔生好
之前有人講過, 生o左細路之後起碼十六年唔駛旨意想有自己人生...

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-18 06:56 發表 查看引用來源

嘻不好意思漏了回妳這個

某程度上妳是對的 我除了愛他 還的確挺佩服他 尊敬吧.. 可以這樣說
他是很強烈的重男輕女 覺得女性伺候男性是天經地義的
但他這個人非常非常的重情義有擔當 決定要幫你的時候 不管多 ...
原來仲有件咁o既大事
重情義o既男人, 對身邊人差極有限
難怪你好似一d 都唔擔心佢o係外面同咩人接觸咁

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-17 15:14 發表 查看引用來源

要提高競爭力嘛
作為全職人妻的我 白天的事幫不了他 只能在他作為男人的兩個慾望上多花心思

(尤其是有個明星級別的大美女還經常會跟他聯繫)
(嘻嘻開玩笑而已 趙總別介意!) ...
吓開玩笑o架咋?
即係唔係真的明星級別大美女?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-18 08:25 發表 查看引用來源

那也很不錯啊
抱歉我一度以為你是在埋怨跟妻子感情不佳才導致這樣...
我跟老公也會goodbye kiss  有時候親嘴 有時候在家大門前跪著親他的下面
尤其是他要出差好幾天不回來 算是給他一點慰藉吧 也給我自己一點  ...
勁呀你
勁o既地方係好不經意咁令人爆笑囉 --
口爆就口爆啦講到懶浪漫咁

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-18 10:04 發表 查看引用來源

妳敢說妳自己沒有試過 或者沒想過這樣對妳的老公?
OK 今次你嬴...

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-18 12:18 發表 查看引用來源

感覺告訴我 妳大情大性的同時 內裡卻是個很有修養的 ...
嘩我都被感動了

講o黎聽聽點解o既?

引用:
原帖由 Kayako18 於 2021-3-18 13:25 發表 查看引用來源
哦哦哦!我被妳的一往情深感動了...
女人對攞o左佢第一次o既果位男士往往都會有一種特別o既感情
(我而家o既身份好似唔應該講呢樣o野, 不過係真的)

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-18 13:52 發表 查看引用來源

我知道妳抽煙 但沒有見過妳抽煙
妳在版中某一個留言亦有說過不少同事甚至不知道妳抽煙
我不相信妳是害怕 即是像怕被父母知道一樣的那種怕

說到底是個人習慣吧 我不評論它的好與壞 也沒有資格說三道四
我想說的 ...
Errr....
必須要坦白, 一開始我只不過係唔好意思囉
直到有一日... 雖然都係好耐好耐之前, 當時仲未識你,
係我未來老公仔教我o既, 佢話我可以繼續食, o係佢面前食, o係佢屋企食,
坐上佢張床食都得(雖然我唔會), 但o係d 唔食煙o既人面前除非人地一而再再而三咁叫你go ahead,
否則就忍一忍, 佢本人食煙所以唔覺得係咩一回事,
但d 從來唔食o既人好多係頂唔順果陣味, 基本尊重而已, 己所不欲勿施於人囉
不過對你o既讚賞某程度上我都係當之無愧o架
明知會傷害人o既o野打死我都唔會做
唔搞有婦之夫, 唔背叛另一半, 唔貪小便宜, 無功不受祿, 有錯我會認, 打我會企定

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-19 08:29 發表 查看引用來源

明白了 不過言歸正傳吧
試試聰明的妳能不能自己接下去 說我想聽的
唔.........

有冇性生活?   
有!

終於忍唔住要被插啦?  
冇, 我冇破戒! (起碼仲未破)

咁係咩性生活?  
繼續好似之前約定咁囉, 見面o既話我用口幫佢,
亦係一如以往咁樣受鞭打磨練

幾耐一次? 過程?
呢排係見密o左呀, 隔一兩日唔係我上佢就係佢上我 (屋企)
梅花間竹咁一次打屁股, 一次打腳掌, 再下一次到返屁股, 每次30籐

係咪要知呢d 呢...

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-3-19 08:32 發表 查看引用來源

等睇你地有小朋友後,繼續同另一半保留魚水之歡。  💪🏻
睇完之前果位人兄咁講, 我對生仔呢樣o野真係有d 保留...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆