[不能說的性事] 多唔多師兄會爆藥屌女

收藏  |  訂閱
5  19.4k

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-2-26 08:30 發表 查看引用來源
過左50以上的大部份男性都會走下坡,直到靠藥都唔掂就玩完了。
好視乎條女質素. 安排件18碎, 剛發育完, 識玩野囡囡. 佢一含你條鳩, 乃你個春袋, 保證你硬過條鐵, 射到上天花板.

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-4-15 14:26 發表 查看引用來源
為何18?不是33歲如狼似虎又有經驗更好咩?
師兄, 這是我個人主觀意見, 因人而異. 因為就算到85碎, 有得選擇, 我都會選件18碎.

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-4-20 13:56 發表 查看引用來源
18碎有何優點呢?
一般而言, 波彈閪窿窄. 剛開苞, 比人屌過吾夠100次.

引用:
原帖由 天郎 於 2021-5-11 10:33 發表 查看引用來源
喺後樓梯一路屌 再轉位置落公園屌 再殺入街市屌 屌完再上山頂凝望成個香港後入出嘢最爽😄其實講錯咗 應該係轉換多啲姿勢至啱😂講轉多D位置講到喺街咁😅都係嗰幾招啦 最後梗係後入出嘢最舒服 插得最深入最爽😁你呢你 ...
問過一樓一囡囡, 食完藥條鳩系好硬, 但吾自然.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-12 07:02 發表 查看引用來源
這招會隊到入心入肺,唔系每個囡囡都頂唔順喎!我試過有啲囡囡 隊佢十几吓就會 即時 趴低😅😅🥰🥰
玩狗仔, 盡可能對住塊鏡做. 望住囡囡對波fing下fing下,  雙手捉都捉吾住, 點可能吾high呀?

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-5-12 12:29 發表 查看引用來源
玩狗仔, 盡可能對住塊鏡做. 望住囡囡對波fing下fing下,  雙手捉都捉吾住, 點可能吾high呀?
明天staycation, 訂了Nathan Hotel. 一定要對鏡玩狗仔. 諗起都鳩硬!!

前往最後回覆