性愛癖好

收藏  |  訂閱
33  5.1k

性愛癖好

大家唔知有冇啲特殊性愛癖好?可以一齊分享下。
我發現唔同人真係有唔同敏感位或興奮位。敏感位例如,頸啊,耳仔,背脊,頭皮,都可能有。

興奮位可能人人唔同。我就可能鍾意令對方慾罷不能多,羞恥play,成日都會玩到。有啲似,對方控制唔到佢自己我就最最最舒服,但未到要玩sm,輕都可以接受。

癖好唔一定要指敏感位吧? 我d 癖好:
中意客廳梳化多過o係床上做
中意對方好欣賞我身體咁樣由腳-->腿咁樣往上鍚 (奶都得)
中意被啜腳趾舔腳底
中意先苦後甜
中意痛
中意好大力打屁股, 一定要係籐條, 打腳板都好中意
中意對方俾指令然後自己服從
中意露骨o既言語挑逗
中意大汗疊細汗
中意原味o既口交, 主要係幫人口交, 人幫唔幫我無咩所謂只要佢俾到上述果堆o野俾我
中意一路高潮一路吞精
都中意隨時隨地o既吞精 忽然間咁拎出o黎要我含

回覆 2# 蛇貴妃 的帖子

很會享受啊!對手一定刺激到極

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-11 06:45 發表 查看引用來源
癖好唔一定要指敏感位吧? 我d 癖好:
中意客廳梳化多過o係床上做
中意對方好欣賞我身體咁樣由腳-->腿咁樣往上鍚 (奶都得)
中意被啜腳趾舔腳底
中意先苦後甜
中意痛
中意好大力打屁股, 一定要係籐條, 打腳板都好中意 ...
你好知道自己鍾意D咩喎
好多人都講唔出

引用:
原帖由 ilovefoureye 於 2021-2-11 12:21 發表 查看引用來源

你好知道自己鍾意D咩喎
好多人都講唔出
搞o左咁多年點都知d 卦
同埋我相信好多人唔係唔知係唔好意思啫, 無我咁唔知醜

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-2-11 11:23 發表 查看引用來源
很會享受啊!對手一定刺激到極
對手可以同一日做齊晒我d 要求, 我刺激過佢啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-11 12:53 發表 查看引用來源

對手可以同一日做齊晒我d 要求, 我刺激過佢啦
對啊!你是床上功夫一流的高手!

可能因為年紀大,對搞野興趣不大,反而喜歡一些官能上刺激

小弟偏 愛 瀨閪 ~~ 就係瀨到條女 出水流到床單濕

引用:
原帖由 mtvong 於 2021-2-11 17:30 發表 查看引用來源
  小弟偏 愛 瀨閪 ~~ 就係瀨到條女 出水流到床單濕
認同,非常刺激的,可以令對手水長流

前往最後回覆