性愛癖好

收藏  |  訂閱
33  5.1k

妳呢啲我全部都鍾意對女仔做,加多一樣鍾意被毒龍鑽
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-11 06:45 發表 查看引用來源
癖好唔一定要指敏感位吧? 我d 癖好:
中意客廳梳化多過o係床上做
中意對方好欣賞我身體咁樣由腳-->腿咁樣往上鍚 (奶都得)
中意被啜腳趾舔腳底
中意先苦後甜
中意痛
中意好大力打屁股, 一定要係籐條, 打腳板都好中意 ...

自從穿了乳環之後,好鍾意畀人咬Lin 頭,以前瀨都已經好敏感。再加上自己M 底,基本上一星期幾次都係任人魚肉,隨時隨地都好想扑野。

最近發現除左錫,原來奶都可以令到自己特別興奮,射左都長期處於硬既狀態

覺得女人會鍾意啜男人乳頭, 可能有啲多胸肌關係..

*  一定要咬 lin
* 做前一定要玩震蛋
* G 點竟然在陰道下方
* 要玩顏面騎乘

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-11 06:45 發表 查看引用來源
中意被啜腳趾舔腳底
中意先苦後甜
中意痛
我同你都有幾個共同點:
鍾意奶腳趾 由腳趾一直奶到個西到
鍾意大力打屁股同大力揸
鍾意隨時攞出嚟比人含( 當然係冇人的地方啦) 😜

但係想知道咩叫先苦後甜?

引用:
原帖由 boy636281 於 2021-2-16 12:04 發表 查看引用來源

我同你都有幾個共同點:
鍾意奶腳趾 由腳趾一直奶到個西到
鍾意大力打屁股同大力揸
鍾意隨時攞出嚟比人含( 當然係冇人的地方啦) 😜

但係想知道咩叫先苦後甜? ...
先苦後甜咪就係痛完之後先開始舒服囉!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-16 12:24 發表 查看引用來源

先苦後甜咪就係痛完之後先開始舒服囉!
一路卜緊 同時大力打屁股或者大力揸波米仲爽

引用:
原帖由 boy636281 於 2021-2-16 14:24 發表 查看引用來源

一路卜緊 同時大力打屁股或者大力揸波米仲爽
通常好多人都係左手攬住條腰 右手得閒就打pat pat 或者揸下波咁 好難同時間進行兩樣野

引用:
中意被啜腳趾舔腳底
中意先苦後甜
中意痛
好奇一問, 如果唔係3P, 可以點樣一路高潮一路吞精?

第一鑊口爆, 含住唔吞, 等第二鑊先吞?

口爆完再比對方用玩具或者手指插到高潮?

前往最後回覆