性愛癖好

收藏  |  訂閱
33  5.1k

引用:
原帖由 前晚忽然駱駝 於 2021-2-13 13:36 發表 查看引用來源
最近發現除左錫,原來奶都可以令到自己特別興奮,射左都長期處於硬既狀態
扯蓮旗當然中意錫同啜,呢d係解藥呀,施主你中毒了

引用:
原帖由 保持現在 於 2021-2-16 15:23 發表 查看引用來源

通常好多人都係左手攬住條腰 右手得閒就打pat pat 或者揸下波咁 好難同時間進行兩樣野
同一時間做咁多嘢,自己同條女都唔知享受邊樣啦,個人認為同一時間,做兩個動作,一主一副兩人已好爽

引用:
原帖由 SexDevil 於 2021-2-17 01:44 發表 查看引用來源

好奇一問, 如果唔係3P, 可以點樣一路高潮一路吞精?

第一鑊口爆, 含住唔吞, 等第二鑊先吞?

口爆完再比對方用玩具或者手指插到高潮?
對方用手咪可以囉

年紀心態唔同左,以前好怕知前老婆同ex的性愛史,而家反而最鍾意一路做一路要佢講以前點玩點玩,越聽越起勁

夾得岩feel 夾岩時間就go 最近綑綁有興趣 試左都濕滑XD

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-2-18 16:34 發表 查看引用來源
夾得岩feel 夾岩時間就go 最近綑綁有興趣 試左都濕滑XD
最近做野做到好谷氣 可以綁起你 夾下奶頭 大力打你波波嗎

老公鍾意我著t-back, 撥埋一邊抽插.
同埋鍾意用龜頭係門口掃下入小小抽出0黎

引用:
原帖由 竹旬入面有蟲 於 2021-2-10 18:19 發表 查看引用來源
大家唔知有冇啲特殊性愛癖好?可以一齊分享下。
我發現唔同人真係有唔同敏感位或興奮位。敏感位例如,頸啊,耳仔,背脊,頭皮,都可能有。

興奮位可能人人唔同。我就可能鍾意令對方慾罷不能多,羞恥play,成日都會玩到。有啲似,對方 ...
諗諗下其實以前同Ex SP做嘅時候,咩都會試下,但癖好真係無乜
不過以前同個人妻keep咗段長時間,幾乎都會內射之後抽出嚟等佢用口幫我含,射完之後十幾秒好敏感,含落去嗰下特別爽
不過佢生咗小朋友之後就無再享受過lu,往事只能回味

引用:
原帖由 p4sex 於 2021-4-13 15:27 發表 查看引用來源

諗諗下其實以前同Ex SP做嘅時候,咩都會試下,但癖好真係無乜
不過以前同個人妻keep咗段長時間,幾乎都會內射之後抽出嚟等佢用口幫我含,射完之後十幾秒好敏感,含落去嗰下特別爽
不過佢生咗小朋友之後就無再享受過lu,往事只能 ...
我以前個sp人妻都係喜歡每次都內射,但有一次口爆,佢含住我射俾佢啲嘢來咀我,我覺得有啲難頂,但佢好享受😅😅

引用:
原帖由 135k246 於 2021-2-18 15:36 發表 查看引用來源
年紀心態唔同左,以前好怕知前老婆同ex的性愛史,而家反而最鍾意一路做一路要佢講以前點玩點玩,越聽越起勁
我都好鍾意聽,不過一路屌佢一路聽,會好快射,所以我通常都唔會係屌佢嗰陣時,叫佢講俾我聽

前往最後回覆