[不能說的性事] 鎖魂叫聲對你有性刺激嗎?

收藏  |  訂閱
34  7.0k

引用:
原帖由 cal2048 於 2021-4-22 15:18 發表 查看引用來源
最喜歡聽叫聲,特別興奮。
每次乃囡囡閪窿, 佢就反晒白眼, 嗌到差不多斷氣. 趁佢吾唯意, 一鳩屌入去, 真系命都無呀!

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-23 12:42 發表 查看引用來源
每次乃囡囡閪窿, 佢就反晒白眼, 嗌到差不多斷氣. 趁佢吾唯意, 一鳩屌入去, 真系命都無呀!
唔知以為行經屠房..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-23 13:04 發表 查看引用來源

唔知以為行經屠房..
都似喎! 突然一齊大嗌一聲 "我要黎喇". 之後全世界靜晒.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-23 15:33 發表 查看引用來源
都似喎! 突然一齊大嗌一聲 "我要黎喇". 之後全世界靜晒.
啲嗌聲會唔會有師兄你份 ? 撞啱隔離房出入條沐咀會唔會另眼相看..   < 條卵餅好猛, 床上超人嚟 !!

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-23 15:33 發表 查看引用來源
可能屌到死咗😂😂😂

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-23 21:01 發表 查看引用來源

啲嗌聲會唔會有師兄你份 ? 撞啱隔離房出入條沐咀會唔會另眼相看..   < 條卵餅好猛, 床上超人嚟 !!
艾兄好識講笑. 前日staycation, 差d屌爆條女.

引用:
唔好咁樣亂嗌, 艾襟明........可能係我失散咗嘅兄弟....小明..小明...!!  

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-26 16:23 發表 查看引用來源
艾兄好識講笑. 前日staycation, 差d屌爆條女.
爆咗要縫針, 五針...最低銷費..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-26 16:40 發表 查看引用來源

爆咗要縫針, 五針...最低銷費..
系囡囡閪窿施肥. 滋潤下佢.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-27 11:49 發表 查看引用來源
系囡囡閪窿施肥. 滋潤下佢.
果然係個好農夫, 施肥之餘仲不時好勤力咁鋤鋤鋤!!

前往最後回覆