暴露老婆3 - 更新#27加相

收藏  |  訂閱
34  30.3k

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2021-2-18 09:34 發表 查看引用來源

係車到 除咗條裙算唔算太暴露🤭
講埋落去先至。

老婆求饒個陣話成晚聽晒我話,我地走個時都未到lift口就同老婆講要玩咩我:老婆,入去後樓梯做啊
老婆:呢度,唔得啊,人地棟大廈黎架啦
我:唔係聽晒我話既
老婆:呢度唔好啦,一陣得我哋兩個人先啦
我:得我哋兩個就咩都得?
老婆:係啦
我:好,一陣上車你要好似岩岩咁幫我含番陣先
老婆:好
我:要好似岩岩咁除埋條裙架
老婆冇睬我。不過我地落到聽車場拎車,老婆上車就除咗條裙,淨係著住bra top t-back 就趴低解開我條褲幫我含,老婆手口並用,又舐又含,原本諗住俾老婆再含多陣先。不過咁啱有人行過嚟呢邊拎車,老婆專心含緊冇留意到,我特登等埋佢地行過我車頭先,可惜個男既直行直過,反而女既慢慢行過嚟個陣,有擰過黎望左幾眼,睇到d咩就唔知啦。我就由老婆繼續含,就開車走先。出停車場個陣地下條路壆
頂一頂,搞到老婆頂到喉嚨,先起番身抖下。

老婆好似都冇留意自己除咗條裙,坐喺車度都好似平時咁冇蓋番條裙。去到燈位停車個陣,我伸手去摸老婆下面,果然濕晒,摸左陣轉燈都冇睇到,俾後面d車Bee我。夜左都冇咁多車,係間中燈位隔離有車平排,不過都應該係睇到小背心bra top, 下面t-back睇唔到啦。連續幾個燈位被我摸,老婆一路呻吟一路叫我快啲返屋企啦,後尾我係燈位轉燈個陣,拉老婆隻手去下面自摸要,老婆直頭瞇埋眼,慢慢自己摸。過多一陣,我停好車,轉身去同老婆打車輪,老婆同我錫左陣,我諗住一直錫落去,老婆先發現我泊左係街,嚇左一嚇唔俾我搞。我同佢講呢邊平時夜晚都冇人,依家新年更加冇啦。老婆唔叫停我都還好,停左一停,我就同老婆講車入面好逼,落車一陣先。老婆就咁著住bra top , t-back俾我拉咗落車,係街頭幫我含,好刺激

刺激,真刺激,睇到條嘢硬唒。👍👍👍

師兄真正有個玩得老婆

美腿,條裙好透。。。thanks for sharing.

果然好刺激喎,咁肯玩,可以再玩多啲

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2021-2-20 10:10 發表 查看引用來源
講埋落去先至。

老婆求饒個陣話成晚聽晒我話,我地走個時都未到lift口就同老婆講要玩咩我:老婆,入去後樓梯做啊
我:得我哋兩個就咩 ...
果然引人入性🤤🤤🤤正,巴打仲有無圖?

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2021-2-20 10:10 發表 查看引用來源
講埋落去先至。

我:得我哋兩個就咩 ...
補張相,當時就係咁啦

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2021-2-21 07:12 發表 查看引用來源

補張相,當時就係咁啦
引死人,後推爽爆😍😍

回覆 27# beatsaudio0 的帖子

嘩⋯⋯師兄⋯⋯妳太太個patpat 好好推咁喎😍😍😍

幼帶t back
So.sexy

前往最後回覆