活到老,爽到老,祝網友屌閪快樂

收藏  |  訂閱
37  8.4k

活到老,爽到老,祝網友屌閪快樂

活到老,爽到老,踏入牛年67歲,祝各網友年年開鑊盡慶,
初五,放完假,隻快手紅盤高開,破400,
8号中出完,紮左8日,又有好運欢喜錢,但中出红屋仔放完假開返始終定的,
坐地鐵,一出碧亍7仔整罐啤漱口,就執件上房,十八摸一輪宽衣洗能洗閪,埋床边一屌,依輪熱返,二八亂穿衣,好多運動bra,又紮8日,一插就想射,唔忍,就勁射子宫,算,玩完,洗能走人

https://hk.appledaily.com/breaki ... LJG5LCLCA47ECLHTF4/

村爺爺旁打劫長駐紅毛50嵗企企1000元哈哈哈
哈哈

祝:七叔公屌到一佰歲

引用:
原帖由 cchu1013 於 2021-2-16 17:13 發表 查看引用來源
祝:七叔公屌到一佰歲
要食路邊姥姥到100歲,都好折墮啫。

剛剛又經過得如,有3件新女,2個係廿幾歲靚妹,齋屌開250, 環吹350, 中出500, 捉o左其中一件上房中出,完事比多一舊水貼士,唔似某跛閪濕鳩,叫平g都要講價。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-17 11:04 發表 查看引用來源

要食路邊姥姥到100歲,都好折墮啫。
一百歲三腳都有力,行到去,食到後生五十歲嘅姥姥,好幸福

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-17 21:40 發表 查看引用來源
一百歲三腳都有力,行到去,食到後生五十歲嘅姥姥,好幸福
老尚風流,人中龍呀,共勉之.

回覆 7# totowai 的帖子

條跛閪係人中龍呀,咁你仲唔快d幫佢含賓周,含到佢出野為止,幫佢可以慳番次叫g錢呀。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-2-17 22:52 發表 查看引用來源
條跛閪係人中龍呀,咁你仲唔快d幫佢含賓周,含到佢出野為止,幫佢可以慳番次叫g錢呀。
屌得你少.

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-2-17 08:36 發表 查看引用來源
https://hk.appledaily.com/breaking/20210217/T2UJTK7YLJG5LCLCA47ECLHTF4/

村爺爺旁打劫長駐紅毛50嵗企企1000元哈哈哈
哈哈
依條囡好心收山啦,咁撚肉酸,點會幫襯佢

前往最後回覆