活到老,爽到老,祝網友屌閪快樂

收藏  |  訂閱
37  8.4k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-21 16:21 發表 查看引用來源
我又唔係屌你红门屎忽,去食会所靚妹,同的企企北嫂大妈濑,屌,生仔閪,雖然67歲,都唔使食药
医生话:常用偉哥,好快見穌哥
詞不達意,语无倫次,快啲食藥。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-22 08:28 發表 查看引用來源

詞不達意,语无倫次,快啲食藥。
YuanYuan 於 2021-2-18 17:08 發表 查看引用來源
咁咪同你依家一卵樣出咗嘢都唔知!!! 原來七仔個時已經咁唔卵掂吖 !!

老作貓,你唔使食偉哥,雄起屌到閪,真係搵人信。
之前話食三粒偉哥,後來話食雄起。而家話唔使食。
你一直係到講大話。

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-24 05:11 發表 查看引用來源
老作貓,你唔使食偉哥,雄起屌到閪,真係搵人信。
之前話食三粒偉哥,後來話食雄起。而家話唔使食。
你一直係到講大話。
老作猫可能食三粒偉哥
我就一向都係半粒一百,
係H K食北嫂,大妈生仔閪,大海無量
一Q過,磨閪口点都咇到入
北上玩足浴,酒吧仔,拖去酒店玩孖Q,唔用偉仔点孖
同基金,保險,中介就要雄起,自問自己
平常鸠细兼快槍,除左濑閪就靠雄起,又勁又耐,望囡先有回頭

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-2-17 23:19 發表 查看引用來源

依條囡好心收山啦,咁撚肉酸,點會幫襯佢
昨日見佢係龍蝦,瘦骨仙,最怕道友婆,唔係俾百五出返個報告

回覆 35# 西九理性的羊羊 的帖子

佢長期糸龍蝦,疫情初期開始到比人打劫后衣然繼續企。

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-2-24 09:44 發表 查看引用來源
佢長期糸龍蝦,疫情初期開始到比人打劫后衣然繼續企。
咁依件收幾錢,咁耐未試過跟佢上房,,亦唔觉有客同佢上,炮房係龍蝦水电定有街閘呢,問下腸粉哥

回覆 37# 西九理性的羊羊 的帖子

唔使問睇新聞都知街閘啦哈哈哈哈都比人影唒警員陪同落樓開閘上警車咯。。。。

前往最後回覆