老公手淫後再做愛

收藏  |  訂閱
23  5.3k

老公手淫後再做愛

如果叫老公手淫後再做,會晤會耐D?傷身?第二次射佢會唔會冇咁興奮?

回覆 1# joeychanchan 的帖子

出完一次通常無咁敏感,所以一般會插耐D,如果仲未滿足,最好叫老公做多D前戲先插入

除非食左藥/壯陽食物, 否則第一次射左之後回氣無咁快.

咁不如叫佢扑妳兩次
第一次射係最多精射最爽最興奮
第二次感敏度降低咗,所以有機會插耐啲先射,但無第一次咁強烈。
引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-2-18 11:19 發表 查看引用來源
如果叫老公手淫後再做,會晤會耐D?傷身?第二次射佢會唔會冇咁興奮?

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-2-18 11:19 發表 查看引用來源
會, 應該唔會, 應該會
我理解係因為第一個o既會所以有第三個o既應該會囉
而又因為冇咁興奮所以先可以last 耐d
中間果個留番俾有啫啫o既朋友解答

不過我錫佢o既話就唔會俾佢先手淫啦, 會用口幫佢出一次先
因為第一次都扑佢秒射o既話自己都會到喉唔到肺...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-22 06:23 發表 查看引用來源

會, 應該唔會, 應該會
我理解係因為第一個o既會所以有第三個o既應該會囉
而又因為冇咁興奮所以先可以last 耐d
中間果個留番俾有啫啫o既朋友解答

不過我錫佢o既話就唔會俾佢先手淫啦, 會用口幫佢出一次先 :l ...
射完第一次要幾耐第二次?

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-2-23 01:28 發表 查看引用來源
射完第一次要幾耐第二次?
視乎當時有咩俾佢玩囉
淨係齋等可以等成粒幾鐘
有佢中意o既o野俾佢玩, 15-20分鐘之內可以再硬

就算用手都少由自己嚟, 老虎關注埋...

引用:
會耐啲既又。。不過翻5翻到飛就因人而異呀😂😂

今朝早起身主動回去摸老公,佢好醒目知道啦。跟住我地開始互相kiss同摸。因為只係著連身睡衣,我冇bra。老公先隔住衫摸之後就順勢摸入去,慢慢就比佢除曬,我都忍唔住摸佢下面,除埋底褲。好快我地就赤裸,互相交融嘅感覺好幸福。
由於係早晨,我地搞清楚見到對方身體,我見到佢下面,忍唔住話好大,老公就話我好鹹濕.....哈哈。佢話日頭見到我好好身材,見到對波好好挺,尤其女上男下個陣,震下震下,老公不停咁摸同埋話好性感。
大家講下調情說話好有氣氛,我自己不停扭自己,插好個角度,老公都好配合。啊,喔,哦啊,之類咁呻吟,其實我唔係好記得,都係老公之後話俾我聽話我的呻吟好好聽,女上位我高潮一次。之後我叫老公換位,佢係上面衝刺。我話:老公好舒服,我地一齊高潮啦。老公話我就係要慢慢高潮。
好鬼衰啊,佢插下又摸下我對波同濕曬嘅陰部,搞到我唔知點講。我的呻吟隨著佢摸又慢左,嗯......啊.......唔.......啊。老公又插翻入去,插對個角度,應該係G點,舒服,啊 啊哦嗯 嗯啊 哦,我D呻吟声慢慢跟著插入而加快。老公话我要射啦,跟住我地揽到好实高潮, 老公啊啊几声射精,我啊 啊 啊又高潮左。
好幸福啊。一朝早同老公做爱。跟住我地沖涼。我話,老公你朝早做完夜晚仲得唔得呢?老公話,你想咪今晚試下囉。於是我地今晚繼續。
依家呢,我地又一次親熱,不過冇時間打。遲D更新。

前往最後回覆