池,軟玉温香抱滿懷,童貞!

收藏  |  訂閱
9  2.8k

池,軟玉温香抱滿懷,童貞!

當年我玩嘅。 池,當然冇浴缸大到好似池,亦無如大丸有落所嗡有涼沖,,同套戲池女所講美不多,
上次俾30元係快樂池打完飛机後,為份工要識做,錢銀緊左,再去玩己係一個月後粮頭,亦剛渡過19歲,假日早上同家人飲完茶,就去睇早场,睇完就去美而廉整個九個九什扒,飽暖思淫慾,就上快樂池 ,keeper帶入房,冇熟小姐就整件入來, 件囡係著當時時兴喇叭褲,恤衫,O K,件囡就取毛巾入房抹手抹面,跟住按頭按手一輪,囡摸褲浪我摸波一陣,就問点做,用袋,五十,我示意0K,囡出房話攞袋,自己房內心思交戰,屌唔屌好呢,佢返嚟改打飛机,最多照俾五十文,保返個童貞先,
不久,件囡返來,原來己換上睡衣褲,並上床揽住我,而自己此時內心同身体交戰,都唔知点樣自己除晒衫,件囡的衫褲点除,点樣戴袋同点樣屌入左條囡塊閪,完全一片空白,只係諗点樣同囡話唔屌打飛机算,但清醒的時刻,己經係破完童貞,囡幫除套,再用濕巾抹能,然後各自穿衣,囡安排在房小睡夠鐘起身走人

咁咪同你依家一卵樣出咗嘢都唔知!!! 原來七仔個時已經咁唔卵掂吖 !!

剛剛又經過咸記,有2件新女,都係廿幾歲靚妹,齋屌開250, 環吹350, 中出500, 捉o左其中一件上房中出,完事比多一舊水貼士,唔似某跛閪濕鳩,叫平g都要講價。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-2-18 17:08 發表 查看引用來源
咁咪同你依家一卵樣出咗嘢都唔知!!! 原來七仔個時已經咁唔卵掂吖 !!
後生個時一插出嘢
而家老插幾下咇嘢,但有的唔会
红门,老作猫閪等無机会老

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-2-18 17:25 發表 查看引用來源

剛剛又經過咸記,有2件新女,都係廿幾歲靚妹,齋屌開250, 環吹350, 中出500, 捉o左其中一件上房中出,完事比多一舊水貼士,唔似某跛閪濕鳩,叫平g都要講價。 ...
精神錯亂,濕鸠濕上腦

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-20 16:17 發表 查看引用來源
精神錯亂,濕鸠濕上腦
瀨閪精終於明白,自己濕鳩上腦。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-21 08:40 發表 查看引用來源

瀨閪精終於明白,自己濕鳩上腦。

有糧咬,HK真 屌 唔起/唔值
幾千元O K靚妹過夜,連場费可能唔止

低至100,最高俾到250中出企企屌得起,
唔使濕鸠

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-2-18 17:08 發表 查看引用來源
我又唔係屌你红门屎忽,去食会所靚妹,同的企企北嫂大妈濑,屌,生仔閪,雖然67歲,都唔使食药
医生话:常用偉哥,好快見穌哥

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-21 16:22 發表 查看引用來源
我又唔係屌你红门屎忽,去食会所靚妹,同的企企北嫂大妈濑,屌,生仔閪,雖然67歲,都唔使食药
医生话:常用偉哥,好快見穌哥
詞不達意,语无倫次,快啲食藥。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-22 08:26 發表 查看引用來源

詞不達意,语无倫次,快啲食藥。
天生壞腦,滿腦只識作
早去見稣哥

前往最後回覆