上一頁下一頁
發新話題

年初三,狗屎撞棍

收藏  |  訂閱
64  41.5k

年初三,狗屎撞棍

年初三,有個損友叫我上去睇波, 諗住新年去佢附近超市買盒朱古力比佢順便㩒埋錢,一禁完有個四眼女人喺我後面望住我, 四目交投陣佢叫我全名.佢叫Sue 係我初中同學,以前返學放學會間中同一部巴士,算熟但未到拍拖,相認後,佢話買飯盒返舖食.叫我一齊去,我咪跟住去。原來佢幫屋企人睇間文具舖.
大家一路食一路傾,傾到再要去買啤酒同薯片.原來佢一直呢十年係單身,佢5呎2到,細粒,波路一般,樣除咗老咗D外算冇乜点變,大家四十頭佢又冇乜白頭髮係副眼鏡厚咗D.一傾成九点幾, 我諗住走.佢留我叫我等佢收舖走,佢飲咗2罐,我又2罐大家好有mood.S: 你做乜唔返屋企? 你未結婚?嘩耐未飲,成身酒味.
我:分居咗成年…
佢話有D wing 叫我落鐵閘先, 坐咗陣,佢話自己唔返屋企喺到訓, 叫我幫佢喺倉到開張床.我一意撞到佢個胸,佢望住我,咁大家半醉下咀起上來,佢仲有三分醒,咀咗陣,我未敢手多,佢推開我叫我去轉7仔先返來.買完dom 返到去佢已訓咗喺倉.大家又咀過,我向下路進發,一拉佢喺牛仔褲,濕哂.S: 死人頭! 你好咸濕.
我冇答佢,順手推佢落張床墊到,下面係D貨.我除佢件T,同bra S好似條死魚咁冇哂反應.只係碌大雙眼望實我,我自動除哂,赤裸壓上佢,係咁錫佢條頸,波仔冇乜点玩,J半硬之下已上套準備入, 事後我都唔知点解咁急,冇乜前戲. 男上女下,一入佢起初冇反應, 我冇理,因唔係太硬,慢慢插. 佢下面又太濕.佢只係闔埋眼冇出聲,我雙手撐起,不斷出入,條J越插越入,S開始有D反應,冇乜叫,雙手拉我個頭同我開始狂車. 入咗十多分鐘好平淡咁完事.

回覆 1# garyhorse 的帖子

嘩⋯⋯堅呀⋯⋯原本去睇22條佬大戰,而家變咗師兄你地2個大戰😆😍

正, 性福常在 單身仲可以得閒玩下

師兄,牛年大吉,食多D女!

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-2-20 11:44 發表 查看引用來源
師兄,牛年大吉,食多D女!
新年大吉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-2-20 07:45 發表 查看引用來源
嘩⋯⋯堅呀⋯⋯原本去睇22條佬大戰,而家變咗師兄你地2個大戰😆😍
做完後,佢已死屍咁,咁我攤咗陣,比佢電話嘈醒,嘩点幾.
好彩倉內有個馬桶但冇水洗J.
S: 要洗手要去後街公廁.你訓唔著?訓咗陣呢家醒D.

咁之後 呢幾日仲有聯絡 來多鑊嗎??

似乎樓主個同學少經驗

引用:
原帖由 大舊強 於 2021-2-20 22:28 發表 查看引用來源
似乎樓主個同學少經驗
一直係冇經驗

引用:
原帖由 mtvong 於 2021-2-20 18:09 發表 查看引用來源
咁之後 呢幾日仲有聯絡 來多鑊嗎??
Update now

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆