上一頁下一頁
發新話題

年初三,狗屎撞棍

收藏  |  訂閱
64  41.5k

引用:
原帖由 garyhorse 於 2021-2-24 19:50 發表 查看引用來源
Thank you!
畢左業咁耐都冇見過?

引用:
原帖由 garyhorse 於 2021-2-21 00:01 發表 查看引用來源
S: 呢到冇地方訓,如你唔方便, 可走先, 之後再約過.
佢一直冇起過身. 反而我肚餓去咗買麥記外賣. 一來一回已成大半個鐘. 嘩食完傾咗陣已兩点幾..
S開始有D尷尬,就連我都有. 佢叫我熄哂出聲舖面燈,只開廁所燈, 好在佢 ...
ching 佢想你主動問佢

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2021-2-24 20:03 發表 查看引用來源
畢左業咁耐都冇見過?
未, 有20多年

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-2-22 10:00 發表 查看引用來源
會唔會冇咁方便唔舒服 係鋪頭
呢樣我就唔係好知.

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2021-2-24 14:55 發表 查看引用來源
咁你要同佢上多幾堂。等佢學識享受。
至今日仍我先再揾佢.

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-2-24 16:28 發表 查看引用來源
同意,口不對心個隻添。。
都唔係, 個晚同佢砌咗三次,係朝早個次好少少.

引用:
原帖由 garyhorse 於 2021-2-25 01:02 發表 查看引用來源
都唔係, 個晚同佢砌咗三次,係朝早個次好少少.
先update  第三個次先!
做完第二次後,佢呼呼大睡 ,我小睡咗陣.聽到出面有人開始晨運, 疴咗尿條J硬過鐵.冇理三七廿一先.自己上套先,佢連底都冇著就咁訓,我揭開張被,手指撩咗佢下面兩下就直入.佢半醒.
S: 乜你仲咁硬,又想上?
我: 你半醒個樣咁索,我又点可以唔硬.
我見佢個下冧死.錫咗下咀,我叫佢唔駛理我,我會慢慢插,起初佢冇乜叫,跟住佢已開始全身㷫起.
S :唔 唔!我有D頂唔順,咀我,一路咀,我怕會叫.
我慢慢加快速度.男上女下入. 佢下面好滑,滑到連個套都甩咗出嚟, 跟住我停咗陣,諗住開個新袋,佢一手拉我再咀,另一手把我J 直放入佢下面,佢好用力攬實我.
S: 你繼續un 啦! 你忍住,要出面射
佢推一推自己去咬被, 插咗十下八下頂唔住,抽出來,佢呢次算係咁,用手輕輕同我打出來.跟住起手一齊去早餐.
S : 我比咗你哪! 我想大家keep住關係.

引用:
原帖由 garyhorse 於 2021-2-25 01:00 發表 查看引用來源
至今日仍我先再揾佢.
自從分居後, 自己都free.因為我有另一地方.個租客唔繼租.
琴晚突然JJ 痕,同佢食完飯胆粗粗叫佢上來.S: 我哋係拍緊拖?
我:係!(唔通話唔係咩)
S: 咁…我就會嚟過夜.

回覆 28# garyhorse 的帖子

SP關係,大家明白可以了。。。

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-2-25 08:15 發表 查看引用來源
SP關係,大家明白可以了。。。
師兄,暫時叫做同佢一齊咗.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆