上一頁下一頁
發新話題

年初三,狗屎撞棍

收藏  |  訂閱
64  41.5k

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2021-3-10 18:21 發表 查看引用來源
咁同老婆離左婚啦?
分居中, 我冇理咁多了

有冇同呀Sue keep做呀?

引用:
原帖由 keiyk2517 於 2021-3-11 10:00 發表 查看引用來源
有冇同呀Sue keep做呀?
有呀! 一陣update

引用:
原帖由 garyhorse 於 2021-3-11 23:54 發表 查看引用來源
有呀! 一陣update
呢星期S 多咗上嚟訓, 每晚例行公事兩次. 好平淡完事。直至尋晚有D開心小發現.
初初幾晚佢會著件長T恤訓.前晚突然只著條under 訓.
臨訓前做咗一次.我問佢做乜咁坦蕩蕩,
S:你晚晚都做, 我懶除.加上又暖返.
好平淡咁做完就訓,.3点佢叫醒我整杯麵比佢.
S: 你仲想唔想做?唔做我就出去睇下電視先.
我冇理佢, 一陣佢返入房.我咀咗佢一下,跟住我摸佢下面,準備上套入,D袋用哂.
我:噢,冇哂袋,大家安心訓。佢冇反應.我差不多軟兼就訓著.

應該仲有之後嘅,係咪?
引用:
原帖由 garyhorse 於 2021-3-12 12:17 AM 發表 查看引用來源
呢星期S 多咗上嚟訓, 每晚例行公事兩次. 好平淡完事。直至尋晚有D開心小發現.
好平淡咁做 ...

引用:
原帖由 garyhorse 於 2021-3-12 00:17 發表 查看引用來源
好平淡咁做 ...
晚晚有免費閪屌,有冇得屌個嘴?

wow, brother 好幸福

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-3-12 06:50 發表 查看引用來源

晚晚有免費閪屌,有冇得屌個嘴?
未試過.

引用:
原帖由 serephim 於 2021-3-12 00:54 發表 查看引用來源
應該仲有之後嘅,係咪?

係,一陣update

師兄,仲未有update ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆