上一頁下一頁
發新話題

年初三,狗屎撞棍

收藏  |  訂閱
64  41.5k

引用:
原帖由 床上純情的香腸 於 2021-3-14 23:01 發表 查看引用來源
師兄,仲未有update ?
update now

回覆 51# garyhorse 的帖子

好期待
Update!!!!

引用:
原帖由 garyhorse 於 2021-3-15 00:21 發表 查看引用來源
update now
Sue 拍醒下我話佢全身發熱訓唔著,咁我答唯有唔用袋做一次,佢唔肯大家就咁訓咗.

寫返尋晚(開發佢)

大家上床訓教, 我打側禁電話冇理佢準備訓.
S : 今晚唔做哪? 我覺好似有D唔惯.
同佢咀下咀下,我同佢講呢幾日返工太忙冇買到袋.
S : 我呢家有哂mood先嚟咁講,你玩嘢咩, 我照比你入哪.你忍唔到先算.
我先用手指輕輕係佢洞口不停打轉,佢一唔太為意我就J插,嘩佢又濕但又緊,佢下面直頭發熱咁,一入咗佢下面仲抽下抽下,佢呀咗一聲.
S: 唔用袋真係好唔同.

引用:
原帖由 garyhorse 於 2021-3-15 00:35 發表 查看引用來源
Sue 拍醒下我話佢全身發熱訓唔著,咁我答唯有唔用袋做一次,佢唔肯大家就咁訓咗.

寫返尋晚(開發佢)

同佢咀下咀下,我同佢講呢幾日返工太 ...
真係 ga
我條女都係咁講

完全唔同 feel

wow, 好正. 中女始終要自己想要o既o野
brother 好努力

日日都要屌過先安樂,似你蝕低啲🤣

真係正, 晚晚唔屌唔安樂

以後佢就欲罷不能😜
引用:
原帖由 garyhorse 於 2021-3-15 12:35 AM 發表 查看引用來源

寫返尋晚(開發佢)

同佢咀下咀下,我同佢講呢幾日返工太 ...

回覆 53# garyhorse 的帖子

師兄⋯⋯有冇內射到佢先?😍😍😍

打真軍 感覺係兩回事!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆