上一頁下一頁
發新話題

綠帽控係咩心態?

收藏  |  訂閱
57  17.0k

綠帽控係咩心態?

睇住自己老婆俾人吊仲要邊睇邊打飛G
有冇C兄分享吓

引用:
原帖由 紋風下次狼 於 2021-2-20 17:27 發表 查看引用來源
有冇C兄分享吓
.

師兄你好呢味 ?

回覆 2# 艾拉傑 的帖子

非也,係推特見好多大陸佬好呢昧
唔知港佬如何?

引用:
原帖由 紋風下次狼 於 2021-2-21 20:36 發表 查看引用來源
唔知港佬如何?
見呢度有 post 啲師兄講呢樣巧精彩.

引用:
原帖由 紋風下次狼 於 2021-2-21 20:36 發表 查看引用來源
唔知港佬如何?
系大6, 識得有兩公婆, 六張幾, 一早己分床瞓. 去到骨場, 個衰婆真系會幫個衰佬挑選GC, 入房攪野.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-2-22 16:02 發表 查看引用來源
系大6, 識得有兩公婆, 六張幾, 一早己分床瞓. 去到骨場, 個衰婆真系會幫個衰佬挑選GC, 入房攪野.
咁個衰婆會唔會晌側邊睇住個衰佬搞 ??  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-2-23 10:12 發表 查看引用來源

咁個衰婆會唔會晌側邊睇住個衰佬搞 ??  
無問呀, 應該吾會. 衰佬大把身家, 衰婆揸住夾萬鎖匙, 超爽啦.

大陸片果d 你無法證明是真是戲  睇下就算啦……
不過咁家人思想係開放咗 無論大陸香港  所謂綠帽控  主要係刺激感  睇住老婆比人插  呢d反常規快感

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-2-23 13:45 發表 查看引用來源
大陸片果d 你無法證明是真是戲  睇下就算啦……
不過咁家人思想係開放咗 無論大陸香港  所謂綠帽控  主要係刺激感  睇住老婆比人插  呢d反常規快感
有啲衝動想睇住佢俾人插,但實際發生起上嚟唔知可唔可以接受到😂

引用:
原帖由 紋風下次狼 於 2021-2-20 17:27 發表 查看引用來源
有冇C兄分享吓
我身邊都有呢d朋友,老婆40到尾,平時见到佢老婆都唔會有幻想,不過波好大屎忽又大,樣子就好c9,基本上好難覺得會有男人主動撩屌😅
佢老公特登安排老婆上深圳揾件師傅招呼佢老婆,初初都系推油按摩打碟,直至有次叫個師傅出來上酒店同佢老婆搞,屌完個師傅仲話返整個過程佢知,事關佢老婆唔比佢現場睇,呢d又乜心態🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆