上一頁下一頁
發新話題

綠帽控係咩心態?

收藏  |  訂閱
57  17.0k

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2021-2-24 09:02 發表 查看引用來源
我身邊都有呢d朋友,老婆40到尾,平時见到佢老婆都唔會有幻想,不過波好大屎忽又大,樣子就好c9,基本上好難覺得會有男人主動撩屌😅
佢老公特登安排老婆上深圳揾件師傅招呼佢老婆,初初都系推油按摩打碟,直至有次叫個師傅出來上酒 ...
呢d係直接推佢老婆比人屌

想睇到自己女友摸下另一個男人條J
想睇下佢幫第二個男人含
引用:
原帖由 紋風下次狼 於 2021-2-20 17:27 發表 查看引用來源
睇住自己老婆俾人吊仲要邊睇邊打飛G
有冇C兄分享吓

引用:
原帖由 88yes 於 2021-2-24 09:04 發表 查看引用來源
想睇到自己女友摸下另一個男人條J
想睇下佢幫第二個男人含

我又覺得睇住會令到佢哋冇咁投入,比着係我寧願等佢哋搞完之後,轉述返俾我聽好過

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-24 08:04 發表 查看引用來源

有啲衝動想睇住佢俾人插,但實際發生起上嚟唔知可唔可以接受到😂
係呀  幻想同現實 係唔同㗎

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2021-2-24 09:02 發表 查看引用來源
我身邊都有呢d朋友,老婆40到尾,平時见到佢老婆都唔會有幻想,不過波好大屎忽又大,樣子就好c9,基本上好難覺得會有男人主動撩屌😅
佢老公特登安排老婆上深圳揾件師傅招呼佢老婆,初初都系推油按摩打碟,直至有次叫個師傅出來上酒 ...
心態咪想知到個老婆同其他人搞  係点?淫唔淫之類咁囉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-24 08:04 發表 查看引用來源

有啲衝動想睇住佢俾人插,但實際發生起上嚟唔知可唔可以接受到😂
呢樣大家都接受唔到, 去桑拿/天體俾人睇全相可以, 試過旅行俾女技師裸按全身, 齋睇搓波波捽咗幾吓碟都唔錯 , 老虎條界線就係咁多.

回覆 10# 哈佬吉爾 的帖子

係愛☺or唔想頭家散
食過件陀北,佢話老公唔起頭
默許佢偷食???

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-2-24 12:42 發表 查看引用來源

呢樣大家都接受唔到, 去桑拿/天體俾人睇全相可以, 試過旅行俾女技師裸按全身, 齋睇搓波波捽咗幾吓碟都唔錯 , 老虎條界線就係咁多.
依個去泰國經常做

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-24 21:11 發表 查看引用來源

依個去泰國經常做
我啲低級程度冇得孖各位師亨比, 你哋強得多...  

要係佢老公面前插
咁先爽
引用:
原帖由 紋風下次狼 於 2021-2-24 13:50 發表 查看引用來源
係愛☺or唔想頭家散
食過件陀北,佢話老公唔起頭
默許佢偷食???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆