綠帽控係咩心態?

收藏  |  訂閱
4  17.2k

引用:
原帖由 紋風下次狼 於 2021-2-20 17:27 發表 查看引用來源
睇住自己老婆俾人吊仲要邊睇邊打飛G
有冇C兄分享吓
我身邊都有呢d朋友,老婆40到尾,平時见到佢老婆都唔會有幻想,不過波好大屎忽又大,樣子就好c9,基本上好難覺得會有男人主動撩屌😅
佢老公特登安排老婆上深圳揾件師傅招呼佢老婆,初初都系推油按摩打碟,直至有次叫個師傅出來上酒店同佢老婆搞,屌完個師傅仲話返整個過程佢知,事關佢老婆唔比佢現場睇,呢d又乜心態🤭

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2021-2-24 09:02 發表 查看引用來源
我身邊都有呢d朋友,老婆40到尾,平時见到佢老婆都唔會有幻想,不過波好大屎忽又大,樣子就好c9,基本上好難覺得會有男人主動撩屌😅
佢老公特登安排老婆上深圳揾件師傅招呼佢老婆,初初都系推油按摩打碟,直至有次叫個師傅出來上酒 ...
呢d係直接推佢老婆比人屌

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-2-24 11:48 發表 查看引用來源

心態咪想知到個老婆同其他人搞  係点?淫唔淫之類咁囉
仲有一種報復心態,平時比老婆虾得多,會好想用行為報復,女人不防有咋,以為老公真系想佢開心?原來係心理變態,好想個老婆係佢面前比人淫辱,藉些發洩內心憤怒,呢d先恐怖

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2021-2-25 12:47 發表 查看引用來源
仲有一種報復心態,平時比老婆虾得多,會好想用行為報復,女人不防有咋,以為老公真系想佢開心?原來係心理變態,好想個老婆係佢面前比人淫辱,藉些發洩內心憤怒,呢d先恐怖 ...
利申:自己曾經有此念頭,幸好只是有想沒行動

引用:
原帖由 honchan 於 2021-2-25 14:17 發表 查看引用來源
我有安排我朋友,都有佢識既人,通常開頭都係我係房出面等佢地,我會準備好佢地要既物品比佢地用,事後清潔等等。
帶帽仲要做埋呀四?
呢度有d唔明,準備物品又事後清潔,真是好小见

前往最後回覆