講你都唔信,連我自己都唔信

收藏  |  訂閱
11  64.3k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-21 19:03 發表 查看引用來源

我通常一個月屌老婆大約15至20次

但我老婆同我講佢真係有啲朋友同佢講一年俾人屌唔到5次
啲雞一日等於你老婆俾人屌嘅次數🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2021-2-23 01:38 發表 查看引用來源
師兄冇屌到佢?
人哋咪話對嘢彈出嚟好撚大,碌嘢插入去好窄,咁你話屌咗未吖?🤣🤣🤣

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-2-23 12:59 發表 查看引用來源
係咪要多謝佢老公,然後大力屌佢老婆
我未睇到😓

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-2-23 18:39 發表 查看引用來源
詢眾要求,呢對奶,問你點頂,同佢傾開,佢嘅心路歷程,重好睇過3級片,聽到都𨳊硬!
系咪戴咗奶罩效果🤣

引用:
原帖由 manray 於 2021-2-24 11:11 發表 查看引用來源

我識好多人幾次就出事(包括我自己)
亦都有啲人點搞都唔中

可能個個女人體質唔同
好易中招😓

附件

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-24 12:46 發表 查看引用來源

我哋兩個都曾經去過做個身體檢查,醫生都話我哋兩個冇問題,證明係我哋兩個計數計得準
可能屌得太刺激就唔會中

引用:
原帖由 timLeung88 於 2021-3-7 17:27 發表 查看引用來源
萬眾期待,師兄可唔可以出多次相呢?🙏🙏
😍😍😍😍😍

附件

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-3-7 20:48 發表 查看引用來源
好正呀!係咪真係咁正呀!😉
😘😘😘😘😘

附件

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-3-7 21:58 發表 查看引用來源
WOW⋯⋯如果可以露多啲就正囉😍😍😍
😎😎😎😎😎

附件

引用:
原帖由 timLeung88 於 2021-3-7 23:17 發表 查看引用來源
謝謝你呀,師兄仲有冇珍藏呢,十分期待你再post!🙏🙏
😑😑😑😑😑

附件

前往最後回覆