上一頁下一頁
發新話題

講你都唔信,連我自己都唔信

收藏  |  訂閱
112  64.0k

引用:
原帖由 大舊強 於 2021-3-8 09:37 發表 查看引用來源

都應該係香港人娶大陸女性先係甘. 娶梗係搵個大波同後生, 點知幾年後自己攪成甘
樓主話係公司個同事, 咁應該唔係大陸女喇

好正,多謝開心share。

好心就唔好喺ig到cap圖呃網友啦,其中一條女係ig嘅台妹gatitayan 777,網友如果想睇相可以上ig睇,作故仔唔緊要,咪盗用人哋假想呃網友!你冇福份免費食到咁好嘅嘢!去睇醫生病向淺中醫!齋幻想呃自己唔緊要,咪係網上呃其他人

回覆 103# ANDYSS 的帖子

睇下, 笑下咪算, 唔洗認真

回覆 104# 小王子 的帖子

只係唔想網友受幻想者欺騙!當故仔睇當然冇所謂!但盜用他人相片嘅行為好可恥!仲影響到相中人!

引用:
原帖由 whjack 於 2021-3-8 11:24 發表 查看引用來源
好正,多謝開心share。
呢度大把,唔洗理啲道德撚😏😏😏

附件

回覆 1# sexparner8 的帖子

最緊要是問她喜歡給人屌閪,如喜歡你便説可以幫下她😘😄😄

真係大陸女人,佢話佢上面啲閨蜜出嚟做嘢,同老細搞埋一齊係好平常,佢哋D老公都覺得冇勿嘢架,上面重開放過香港,反正佢哋啲老公大多數滿足唔到佢哋,出去搵人屌係好平常!
引用:
原帖由 manray 於 2021-3-8 09:41 發表 查看引用來源

樓主話係公司個同事, 咁應該唔係大陸女喇

唔使問,佢真係好餓,佢係正常女人,係有生理需要,俾佢老公餓到好似個淫娃咁,周圍俾人屌!我聽佢講過佢嘅嘢,真係好似係咸片先至會出現嘅劇情,聽到都扯晒旗!
引用:
原帖由 sam959818 於 2021-3-9 18:18 發表 查看引用來源
最緊要是問她喜歡給人屌閪,如喜歡你便説可以幫下她😘😄😄

回覆 109# sexparner8 的帖子

有冇多啲分享可以聽下?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆