上一頁下一頁
發新話題

講你都唔信,連我自己都唔信

收藏  |  訂閱
112  64.0k

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-2-21 18:17 發表 查看引用來源
忍唔住好奈之前一齊做嘢偷影佢,各位師兄係咪要問吓佢老公,有冇搞錯,咁大波都唔屌,終於同佢傾開,我話你老公唔掂你,我教佢你要主動D,佢問我點主動,佢話佢老公未入就射,結果終於氹到佢開房,急不可待,一扯起佢件衫,成對彈出黎,係彈呀 ...
張相未放到,後補

回覆 10# sexparner8 的帖子

師兄⋯⋯冇啦啦食到件好閪⋯⋯發達囉😍🤣
咁位淫妻多水嘛?😍😍😍

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-2-21 18:17 發表 查看引用來源
忍唔住好奈之前一齊做嘢偷影佢,各位師兄係咪要問吓佢老公,有冇搞錯,咁大波都唔屌,終於同佢傾開,我話你老公唔掂你,我教佢你要主動D,佢問我點主動,佢話佢老公未入就射,結果終於氹到佢開房,急不可待,一扯起佢件衫,成對彈出黎,係彈呀 ...
wow, 人妻好少偷食?

引用:
原帖由 大舊強 於 2021-2-21 18:22 發表 查看引用來源

wow, 人妻好少偷食?
大佬佢老公十年屌晤夠十次呀,如果我老婆一個月唔夠十鑊都呱呱叫啦

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-2-21 18:39 發表 查看引用來源
大佬佢老公十年屌晤夠十次呀,如果我老婆一個月唔夠十鑊都呱呱叫啦
我通常一個月屌老婆大約15至20次

但我老婆同我講佢真係有啲朋友同佢講一年俾人屌唔到5次

育成調教,教佢唱埋後庭花喇

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-21 19:03 發表 查看引用來源

我通常一個月屌老婆大約15至20次

但我老婆同我講佢真係有啲朋友同佢講一年俾人屌唔到5次
啲雞一日等於你老婆俾人屌嘅次數🤣🤣🤣

真係好正,係咪好多水?之後一定比你慢慢調教啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-2-21 23:54 發表 查看引用來源
真係好正,係咪好多水?之後一定比你慢慢調教啦!😉
重未識放張相上黎,像素太高,俾你地見到佢對奶,你都想訪問吓佢老公.

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-2-21 23:36 發表 查看引用來源

啲雞一日等於你老婆俾人屌嘅次數🤣🤣🤣
喺床上,佢同雞冇分別

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆