上一頁下一頁
發新話題

講你都唔信,連我自己都唔信

收藏  |  訂閱
112  64.0k

揸過,啜過,堅嘢黎架
引用:
原帖由 ho501501 於 2021-2-23 19:59 發表 查看引用來源

系咪戴咗奶罩效果🤣

呢啲人妻,久渴逢甘露,唔好講攰,挫斷條腰都要屌爆佢,果然食左唔夠一年就冇得食,可惜到流眼淚!佢先幾個月有一晚同我講佢唔做,會離開香港,嗰晚除咗瘋狂咁扑嘢之外,都冇乜好做,真係唔捨得,原來佢唔想影響到我屋企喎,真偉大,好彩都食左一年,唔係就蝕!
引用:
原帖由 MAN818 於 2021-2-23 20:06 發表 查看引用來源
雙乳咁大....佢條腰一定 好攰😓

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-2-23 20:06 發表 查看引用來源
雙乳咁大....佢條腰一定 好攰😓
我想講其實真係唔係好大,我老婆着緊身T恤個效果勁佢好多

有無相 請pm我🙏

大細都好,難得有嗰失婚人妻,咁渴,係男人都義不容辭,幫一幫佢.
引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-23 21:09 發表 查看引用來源

我想講其實真係唔係好大,我老婆着緊身T恤個效果勁佢好多

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-2-23 20:57 發表 查看引用來源
呢啲人妻,久渴逢甘露,唔好講攰,挫斷條腰都要屌爆佢,果然食左唔夠一年就冇得食,可惜到流眼淚!佢先幾個月有一晚同我講佢唔做,會離開香港,嗰晚除咗瘋狂咁扑嘢之外,都冇乜好做,真係唔捨得,原來佢唔想影響到我屋企喎,真偉大,好彩都食左 ...
ching  咁係咪調教到乜都肯玩?

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-2-23 20:57 發表 查看引用來源
呢啲人妻,久渴逢甘露,唔好講攰,挫斷條腰都要屌爆佢,果然食左唔夠一年就冇得食,可惜到流眼淚!佢先幾個月有一晚同我講佢唔做,會離開香港,嗰晚除咗瘋狂咁扑嘢之外,都冇乜好做,真係唔捨得,原來佢唔想影響到我屋企喎,真偉大,好彩都食左 ...
依年有冇中岀過

一個令人起痰嘅人妻,係最需要嘅時候,原來老公係癈人,餓左咁奈,重使調教,不過估唔到幸運之神降臨係我度,其實我老婆都識佢,聞到味,如果唔係佢主動離開,我諗我都遲早家變!😅😅
引用:
原帖由 cmhiker 於 2021-2-23 21:46 發表 查看引用來源
  ching  咁係咪調教到乜都肯玩?

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-2-23 21:52 發表 查看引用來源
一個令人起痰嘅人妻,係最需要嘅時候,原來老公係癈人,餓左咁奈,重使調教,不過估唔到幸運之神降臨係我度,其實我老婆都識佢,聞到味,如果唔係佢主動離開,我諗我都遲早家變!😅😅 ...
你點識到佢?

由第一次食佢都中出,決心佔有佢,佢全身可以射嘅地方都俾我射哂!
引用:
原帖由 mr.manman 於 2021-2-23 21:50 發表 查看引用來源
依年有冇中岀過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆