桑拿空中飛人:淡水新麗晶

收藏  |  訂閱
33  7.5k

你日日老作。

老作7貓!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-25 09:30 發表 查看引用來源
食三粒一百偉哥,應該己经同穌哥飲緊紅酒
你食屎就有人信,成百蚊粒偉哥,你食得起咩?正濑濑西精。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-3-1 06:41 發表 查看引用來源

成百蚊偉x咁能貴,自己俾錢就肉痛,有医療券,73年開出入口,要21歲,起码同達哥咁年紀,乜冇用医療券或用來買晒海味?

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-3-1 06:41 發表 查看引用來源

佢話3粒, 咪300蚊. 食300蚊藥叫150蚊G, 唔划算. 起馬玩1千以上既援交妹啦. 晒左偉哥

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-2-28 17:03 發表 查看引用來源

佢話3粒, 咪300蚊. 食300蚊藥叫150蚊G, 唔划算. 起馬玩1千以上既援交妹啦. 晒左偉哥
白痴仔就會信佢,唔走水货都冇錢叫150蚊老G。用医疗劵攞偉哥,医生話起碼要食5粒,哟藥咁能平。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-3-1 09:03 發表 查看引用來源

食3粒100馬上風死能左,同穌哥飲緊紅酒,俾你睇下医療券戶口,睇一次,攞四粒,550 ,睇皮膚科,冇,
但保險有一百

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-3-1 09:03 發表 查看引用來源

你打正苦工,梗無咬糧俾你羨慕下打政府工
咬糧有隻記念銀碟
五百文記念品
食飧免費 真正做過政府工
做十二日一個鐘360有三皮,而家300/鐘請的剛咬糧
尚有張

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-1 15:11 發表 查看引用來源
你打正苦工,梗無咬糧俾你羨慕下打政府工
咬糧有隻記念銀碟
五百文記念品
食飧免費40047153真正做過政府工
尚有張40047152 ...
吊,又偷圖!

引用:
原帖由 voking 於 2021-3-2 03:20 發表 查看引用來源

吊,又偷圖!
偷圖,張感謝狀昨日先收左

大口打正苦工,梗無咬糧俾你羨慕下打政府工
咬糧有隻記念銀碟
五百文記念品
食飧免費 真正做過政府工
尚有張

[size=0.85] 其他選項 報告 評分  編輯 引用 回覆

我唔係打正苦工架.但都有5皮幾

前往最後回覆