上一頁下一頁
發新話題

奶西

收藏  |  訂閱
49  19.4k

引用:
原帖由 wigojeff 於 2021-2-21 17:12 發表 查看引用來源
我老公每次都係用手輕輕摸完再用震震棒震到我濕曬先開始奶,每次都會欲仙欲死
佢都有同我玩震棒既,但之後奶西時感覺冇欲仙欲死果種🥺

直接同老公講. 叫佢奶你興奮個位呀

引用:
原帖由 wong1985916 於 2021-2-22 00:40 發表 查看引用來源
所以佢要努力增進下....床戰既能力XD?

舊時幫我條女奶過一次 佢唔太鐘意 但又覺得佢好享受

btw  都想問下我咁奶岩唔岩

先成塊車左一陣  再半卷唎奶粒豆 再試下啜  最後先摩打咁奶(唔太識點形容個動作)

我o既係俾人捧起對腳, 由腳趾開始錫上小腿大腿然後再奶
唔知典解好幾個前任同而家o既現任都曉得咁做
果種開始又痕又癢又期待特別容易令我興奮囉

引用:
原帖由 wong1985916 於 2021-2-22 00:40 發表 查看引用來源
你同老公 & SP 做果陣, 前戲係咪一樣咁多? 定係SP 奶到你興奮個位而你老公點奶都奶唔正?

買支電動牙刷 一路震咪閪丁一路瀨
再用手指了個閪洞

引用:
原帖由 wong1985916 於 2021-2-22 00:37 發表 查看引用來源
我自己都唔知自己g點係邊😩
係陰道入口冇幾遠。
我老公每次用手摸我下面,慢慢摸陰蒂以及陰唇,好快就濕。佢試過伸手指入去,有一點好痕,摸幾下就high到爆,呢個就係G。
我以前都唔識點,都係每次做愛同老公交流,話比佢知邊個點舒服,咩角度舒服。佢插個位置如果係好,就算慢慢插都好舒服。我會話比佢知係唔係插對角度,之後佢好溫柔咁插我,我好快就高潮。我地通常女上男下一次,都係插對角度高潮一次,跟住男上女下,我會高潮第二次,同佢一齊高潮。佢射之前會同我講,我更加抱緊佢一起呻吟,個種一齊高潮嘅感覺好難忘。

我地一開始都唔識的,做愛好多年先慢慢開始學會享受。老公一開始都比較快,不過慢慢學,插慢D, 一來我唔會痛二來佢持久D。

引用:
原帖由 wong1985916 於 2021-2-21 10:43 發表 查看引用來源
同老公結咗婚十年,係最近做前戲先會奶我個西,但我感覺唔係好興奮...但之前俾sp奶我西時好鬼爽...奶西到底有咩技巧啊...教下我等我教隻佬啦...🙏🙏
我好辛苦啊...😔好想再試下果種令人慾仙慾死既感覺... ...
我都結婚好耐,慢慢摸索啦。開心同老公講,我同老公每次做緊同做完都交流,我會叫佢點插舒服,佢會話想我呻吟多。
我個人喜歡老公摸胸部同kiss,咁樣我會興奮。一開始直接摸下面冇咁舒服,佢會摸我對波,乳頭,kiss同錫全身,奶我胸,我之後就開始慢慢呻吟,唔係扮,係真係high 嘅呻吟。之後佢會開始摸下面。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆